Info
Hold 9, 7-9 år - spring/rytme, piger og drenge
 
Krav til alder: Fyldt 7 år ved sæsonopstart og ikke ældre end 9 år ved sæsonopstart.

Holdet henvender sig til de piger og drenge der allerede mestrer kolbøtter og nu har lyst til at lære nye ting og vise deres tilegnede færdigheder til opvisninger.

Vi skal lave en masse rytme, lidt styrke og smidighed, og øve spring på måtte og trampolin, som salto, overslag, flik, kraftspring og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau og derved får succes oplevelser.

Dette er et børnehold, hvor mor eller far ikke befinder sig i salen og vi lægger vægt på, at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med at børn kan sidde stille, lytte til hinanden og modtage kollektive beskeder.

Udover den ugentlige træning skal vi ud og vise hvad vi kan - ikke kun ved Herlev Gymnastik''''''''s egen opvisning, men ved 2-3 andre i løbet af foråret, derfor inkluderer kontingentet også en dragt til opvisningen*.

Så er du en frisk dreng eller pige mellem 7 og 9 år og har du lyst til at bruge din krop, samtidig med at du har det sjovt og udvikler dine "gymnastiske" evner, så er dette hold lige noget for dig.

*hvis man er tilmeldt ved tidspunkt for dragtindkøb
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(009) 7-9 år spring-rytme, torsdag
Tid/Sted
Torsdag 17:40-19:00 Kildegårdskolen Øst, Scenesal
Instruktør: Minka Hickman / Nina Gringer / Sigrid Widen /
Hjælpeinstruktør: Jacob Fjeldsted / Lene Fjeldsted / Sigrid Widen /
Startdato
06.09.2018
Slutdato
25.04.2019
Tilmeldte
35/35
Opr. Pris / Rabat
1350 kr. / 75%
Kort beskrivelse
OBS - Barnet SKAL være fyldt 7 år ved opstart. Vi forbeholder os ret til at afmelde dit barn, hvis du overtræder denne regel. Kontingent er inkl. udgift til dragter der skal bruges til opvisninger.
Pris 75% rabat fratrukket.
338 kr.
Tilmeld venteliste