Info
Hold 9, 8-10 år - spring/rytme, piger og drenge

Krav til alder: Fyldt 8 år ved sæsonopstart - ikke ældre end 10 år ved sæsonopstart.
Vi forbeholder os ret til at afmelde dit barn, hvis du overtræder denne regel.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Holdet henvender sig til de piger og drenge der allerede mestre kolbøtter og nu har lyst til at lære nye ting og vise deres tilegnede færdigheder til opvisninger.

Vi skal lave en masse rytme, lidt styrke og smidighed, og øve spring på måtten og trampolinen, som salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau og derved får succesoplevelser.

Dette er et børnehold, hvor mor eller far ikke befinder sig i salen og vi lægger vægt på, at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med at børn kan sidde stille, lytte til hinanden og modtage kollektive beskeder.

Ud over den ugentlige træning skal vi ud og vise hvad vi kan - ikke kun ved HI’s egen opvisning, men ved 2-3 andre i løbet af foråret, derfor inkluderer kontingentet også en dragt til opvisningerne*.

Så er du en frisk dreng eller pige mellem 8 og 10 år og har du lyst til at bruge din krop, samtidig med at du har det sjovt og udvikler dine ”gymnastiske” evner, så er dette hold lige noget for dig.

*hvis man er tilmeldt ved tidspunktet for dragtindkøb

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

8-10 år spring-rytme, torsdag - (009)
Torsdag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Kildegårdskolen Øst, Scenesal
Instruktør: Minka Hickman / Nina Gringer /
Hjælpeinstruktør: Jacob Fjeldsted / Laura Bielefeldt / Lene Fjeldsted /
OBS - Barnet SKAL være fyldt 8 år ved opstart og max være 10 år ved opstart. Vi forbeholder os ret til at afmelde dit barn, hvis du overtræder denne regel. Kontingent er inkl. udgift til dragter der skal bruges til opvisninger.
Periode: 03.09.2020 - 29.04.2021
Tilmeldte: 20/20
Pris: 1550 kr.
Tilmeld venteliste