Klubmodul henter siden
Voksengymnastik
Motion, herre | ØK61
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Motionsgymnastik for herre i alle aldre
Vil du have konditionen forbedret og musklerne strammet op?
Så er dette holdet for dig!
Vi arbejder til frisk musik og aktivitetsniveauet er højt. Indimellem anvendes redskaber.
Vi runder timen af med en gang fornøjelig volleyball / floorball.

Puls, Power og Twist fra 18 til 85 år.
Holdet er for dig, der gerne vil bevæge dig og have det sjovt. Holdet er en blanding af styrke, puls og lidt mere generel træning. Vi laver IKKE serier, men kan godt finde på at bruge en enkelt træning på fx maven eller ryggen.
Jeg forsøger at tilpasse træningen så alle kan være med, og kniber det, finder vi altid alternativer, så du kan være med alligevel. I mange af øvelserne vil der være forskellige sværhedsgrader, alt efter hvor man er i sin træning.
Vi vil bruge træningselastikker, som et supplement til den normale træning. Skal du med på holdet, behøver du ikke skulle ud og investere i diverse tilbehør.
Det vigtigste er en måtte og evt. håndvægte. Men har du det ikke, kan du sagtens låne.
På holdet lægger jeg vægt på, at der skal være plads til, at vi også kan have det hyggeligt og grine sammen. Så det ikke bliver alt for alvorligt.

gym/svøm/sauna Mix i alle aldre
Her får du mulighed for at kombinere gymnastik, svømning og sauna i Herlev Badet på en og samme aften. Det er en ren fornøjelse for krop og sjæl.  
Det er en betingelse, at du kan svømme i forvejen, da vi ikke underviser i svømningen. Men der er naturligvis uddannet livredder til stede. Vi starter med gymnastik kl. 20.00 til 20.30. Herefter er der svømning fra kl. 20.30 til 21.30.Vi slutter af med saunaen (opdelt i køn) og kl. 22.00 skal vi skal være ude af svømmehallen.

Gymnastik med et tvist, 18+
Med brug af både rytmisk gymnastik og jazz-dans skal vi i løbet af den første time træne hele kroppen igennem med fokus på puls, styrke og smidighed.
Den sidste halve time skal krydres med tvist fra forskellige dansestilarter, herunder salsa, sving, step, riverdans, show og funk, hvor vi vil sammensætte små serier der styrker koordineringsevnen og giver sved på panden. Vi skal svede og grine – uanset niveau – alle er velkomne.

15+,Puls & Styrke 
Kom og dyrk motion, der gør dig glad og fuld af energi. Der er både konditionstræning, styrketræning, balance og udstrækning og vi kommer hele kroppen igennem. Til nogle af vores programmer bruger vi redskaber - til andre tider nøjes vi med kroppens egen vægt som belastning. 
Det er altid muligt at lave varianter af de øvelser, som indgår i programmerne - hvis man døjer med problemer med f.eks. knæ, skuldre eller ryg. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.


 

Læs mere
Startdato
06.09.2022
Slutdato
25.04.2023
Tid/Sted
Tirsdag 18:40-20:10 Kildegårdskolen Øst, Sal 32
Pris
296,00 kr.
80% rabat fratrukket.
Gebyr
35,00 kr..