Efterår 2022 til sommer 2023 01.08.2022  -  30.06.2023
Vejledning

 

Tilmeldingen for sæsonen 2022/2023 åbner den 01-07.

Velkommen til Herlev gymnastiks jubilæumssæson nr. 100 - et brag af en sæson. 

Vi glæder os rigtig meget til denne sæson, hvor vi har kunne oprette endnu flere gymnastikhold til glæde for Herlevs børn. Kig godt rundt i de forskellige muligheder.

Derudover tilbyder vi igen i år forskellige voksenhold for alle aldre, fra +18 år og op til +60 års hold. I sidste sæson kunne vi fejre både 25-, 40- og 50- års jubilarer. Så kom og vær med til at få noget motion og samvær ind i dagligdagen.  

Selvom det er sjovt, kan det godt være sundt... 

En del af vores hold er i år forlænget, så de kører helt til skolerne sommerferie.  Datoer for start og slut af hvert enkelt hold kan ses på tilmeldingen til holdet. Dette vil selvfølgelig også påvirke priserne på holdene, ligesom planlagte feriedage er medregnet i prisen.  

Husk -  det er muligt at få en prøvetime, hvis der stadig er ledige pladser på holdet. Der garanteres ikke plads på holdet, selv om du har været til prøvetime. Det er først til mølle-princippet, der gælder. 

Rabat: Pensionister over 65 år giver vi 30% rabat, som fratrækkes det viste beløb. Der gives en rabat på 10% ved tilmelding af hold nr. 3 og 10% i familierabat. 


Der er ikke fortrydelsesret og du kan derfor ikke få dine penge tilbage, efter du har tilmeldt dig.

Vi glæder os til at se jer på holdene. 

Herlev Gymnastik

 


Voksen/Barn gymnastik (VB)

Voksne og børn kan se frem til en time om ugen med sved på panden, smil på læben og ikke mindst træning af grundmotoriske færdigheder i form af løb, trille, svinge, hoppe, krybe, balancetræning, hinke, kravle, kaste og klatre.

Med forældrenes hjælp fylder vi gymnastiksalen med spændende baner af redskaber, og bruger dem på forskellig måde. Derved kan vi sammen udfordre børnene på deres niveau og dagsform. Efter leg på banen skal redskaberne pakkes væk, og vi siger pænt farvel.

Vi håber, I vil være med til at give den gas.

Voksen/barn 1-2år: Det vil være en fordel, at barnet kan gå selvstændigt.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Spring - og rytme gymnastik (SRG)

Holdene er spring/rytme-hold for gymnastikglade piger og drenge.

Fokus vil være på motorik, bevæge os rundt på redskaber, og have det sjovt med noget rytmik. Vi bruger trampolin, airtrack, og diverse andre redskaber og rekvisitter. Vores mål er at alle børn bliver udfordret på eget niveau, og at alle udvikler sig mest muligt. Vi lægger vægt på at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og danner gode relationer til andre børn samt trænere.

Alle hold er uden forældre.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.  

Tilmeld/Læs mere - (0)

Springgymnastik (SGG)

Holdene er springhold for gymnastikglade piger og drenge.

Fokus vil være på motorik og at bevæge os rundt på redskaber, så vi styrker kroppen og bevægelighed. Vi bruger trampolin, airtrack, og diverse andre redskaber og rekvisitter. Vores mål er at alle børn bliver udfordret på eget niveau, og at alle udvikler sig mest muligt.

Vi lægger vægt på at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og danner gode relationer til andre børn samt trænere.

Alle hold er uden forældre.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.  


Tilmeld/Læs mere - (2)

Opvisningshold spring og rytme (OPS)

Holdet henvender sig til piger og drenge, der allerede mestre kolbøtter og nu har lyst til at lære nye ting og vise deres tilegnede færdigheder til opvisninger.

Vi skal have en masse rytme, lidt styrke og smidighed, og øve spring på måtte, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau, og derved får succesoplevelser.

Vi lægger vægt på, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og modtage kollektive beskeder.

Ud over den ugentlige træning skal vi ud og vise, hvad vi kan - ikke kun ved HI’s egen opvisning, men ved 2-3 andre i løbet af foråret. Der vil derfor komme en merudgift til opvisningsdragter (maksimalt 200,-).

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Sensitive unge (SU)

Der kan ikke tilmeldes holdet. Dette er en test.

Gymnastik for sensitive unge.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksengymnastik (VH)

Motionsgymnastik for herre i alle aldre
Vil du have konditionen forbedret og musklerne strammet op?
Så er dette holdet for dig!
Vi arbejder til frisk musik og aktivitetsniveauet er højt. Indimellem anvendes redskaber.
Vi runder timen af med en gang fornøjelig volleyball / floorball.

Puls, Power og Twist fra 18 til 85 år.
Holdet er for dig, der gerne vil bevæge dig og have det sjovt. Holdet er en blanding af styrke, puls og lidt mere generel træning. Vi laver IKKE serier, men kan godt finde på at bruge en enkelt træning på fx maven eller ryggen.
Jeg forsøger at tilpasse træningen så alle kan være med, og kniber det, finder vi altid alternativer, så du kan være med alligevel. I mange af øvelserne vil der være forskellige sværhedsgrader, alt efter hvor man er i sin træning.
Vi vil bruge træningselastikker, som et supplement til den normale træning. Skal du med på holdet, behøver du ikke skulle ud og investere i diverse tilbehør.
Det vigtigste er en måtte og evt. håndvægte. Men har du det ikke, kan du sagtens låne.
På holdet lægger jeg vægt på, at der skal være plads til, at vi også kan have det hyggeligt og grine sammen. Så det ikke bliver alt for alvorligt.

gym/svøm/sauna Mix i alle aldre
Her får du mulighed for at kombinere gymnastik, svømning og sauna i Herlev Badet på en og samme aften. Det er en ren fornøjelse for krop og sjæl.  
Det er en betingelse, at du kan svømme i forvejen, da vi ikke underviser i svømningen. Men der er naturligvis uddannet livredder til stede. Vi starter med gymnastik kl. 20.00 til 20.30. Herefter er der svømning fra kl. 20.30 til 21.30.Vi slutter af med saunaen (opdelt i køn) og kl. 22.00 skal vi skal være ude af svømmehallen.

Gymnastik med et tvist, 18+
Med brug af både rytmisk gymnastik og jazz-dans skal vi i løbet af den første time træne hele kroppen igennem med fokus på puls, styrke og smidighed.
Den sidste halve time skal krydres med tvist fra forskellige dansestilarter, herunder salsa, sving, step, riverdans, show og funk, hvor vi vil sammensætte små serier der styrker koordineringsevnen og giver sved på panden. Vi skal svede og grine – uanset niveau – alle er velkomne.

15+,Puls & Styrke 
Kom og dyrk motion, der gør dig glad og fuld af energi. Der er både konditionstræning, styrketræning, balance og udstrækning og vi kommer hele kroppen igennem. Til nogle af vores programmer bruger vi redskaber - til andre tider nøjes vi med kroppens egen vægt som belastning. 
Det er altid muligt at lave varianter af de øvelser, som indgår i programmerne - hvis man døjer med problemer med f.eks. knæ, skuldre eller ryg. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.


 

Tilmeld/Læs mere - (3)

Formiddagsgymnastik hold 60+ (BEV60)

Gymnastik for Seniorer, 60+ Herrer og kvinder - Hold HG86

Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Har du lyst til at få styrket dine muskler, udfordret din kondition, vedligeholdt din bevægelighed og forbedret din balance og dit almene velvære? Så er holdet noget for dig. På dette hold vil vi i træningen også komme ned på gulvet og lave liggende øvelser. Medbring derfor en måtte/liggeunderlag. Vi træner også med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser. Du skal kunne bevæge dig indendørs uden gangredskab. Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau.

Du vil undervejs få udleveret et træningsprogram, så du kan vedligeholde træningen derhjemme.

Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller det næste hold, er du velkommen til at kontakte mig.

PS. Der skal flyttes borde og stole før gymnastikken. Det er også god træning :-)

Gymnastik for Seniorer, 60+ Herrer og kvinder – Hold HG87

Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Har du lyst til at få styrket dine muskler, udfordret din kondition, vedligeholdt din bevægelighed og forbedret din balance og dit almene velvære?

Så er holdet noget for dig.

Vi træner med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser. Vi øver os måske i at komme ned på og op fra gulv, hvis der er stemning for det, men det er ikke et krav.

Der er på dette hold hele tiden mulighed for at støtte sig til en stol, men balancen vil stadig blive udfordret. Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau.

Du vil undervejs få udleveret et træningsprogram, så du kan vedligeholde træningen derhjemme.

Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller holdet før, er du velkommen til at kontakte mig.

PS. Der skal flyttes borde og stole efter gymnastikken. Det er også god træning :-)

60+ Bevægelseshold for M/K – Hold HA82, HA83

Kroppen er skabt til at blive brugt, så kom og bliv i godt humør når vi bevæger os for at bevare en levende krop hele livet.

På dette hold vil du få styrket og smidiggjort kroppen og få sved på panden gennem bevægelser med sving, drej og stræk. Nye øvelser introduceres jævnligt for at opnå størst mulig glæde ved bevægelserne.

Vi er hele kroppen igennem hver gang, men fokus kan skifte til forskellige dele af kroppen. Desuden er øvelserne med til at opretholde balancefunktionen og en god opret holdning.

Der lægges vægt på, at der er tid til at opnå en god kvalitet i bevægelsen, og at det skal være en rar oplevelse at bevæge sig. En del af bevægelserne udføres til alsidig musik, og vi slutter af med en liggende afspænding.

Rabat: Pensionister over 65 år giver vi 30% rabat, som fratrækkes det viste beløb.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Gotvedgymmastik (GOTV)

Gotvedgymnastik og SMART træning M/K alle aldre (hold LS75, LS62 og LS51)

På dette hold træner vi både krop, sind og hjerne i en god kombination af den velkendte Gotvedgymnastik og den nye hjernetrænings-form, SMART træning.

Det er bevægelsesglæde, samvær og kropsbevidsthed der er i centrum, og vi styrker både vores bevægelighed, kondition, muskeludholdenhed og balance udover at træne hjernen til bl.a. en bedre hukommelse og koncentration. Undervisningen foregår med stor faglighed og nærvær tilsat humoristisk twist.

 Slutteligt har vi udstrækning og afspænding, så husk et tæppe og evt. varme sokker.

 Rabat: Pensionister over 65 år giver vi 30% rabat, som fratrækkes det viste beløb

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding

Tilmeld/Læs mere - (2)

TeamGym, Mini Drenge, ti,to,lø (TGMID)

Hold 30 - Mini drenge

Træningstider:
Tirsdag + torsdag 17:00-19:00

Lørdag: 10:00-12:00


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Mini er et hold for de 11-13 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Mini Piger, ti,to,lør (TGMIP)

Hold 31 - Mini piger

Træningstider:

Tirsdag + torsdag 17:00-19:00
Lørdag: 10:00-12:00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Mini er et hold for de 11-13 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Jr. Drenge, ti,to,lø (TGJUD)

Hold 32 - Junior drenge

Træningstider:
Tirsdag: 19.00-21.00
Torsdag: 19.00-21.00
Lørdag: 10.00-12.00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Ingen tilmeldinger uden forudgående aftale med en træner

Junior er et hold for de 14-17 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Jr. pige, ti,to,lø (TGJUP)

Hold 33 - Junior piger

Træningstider:
Tirsdag: 19.00-21.00
Torsdag: 19.00-21.00
Lørdag: 10:00-12:00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Junior er et hold for de 14-17 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym 5-7 år, Nano (TGNAN)

 Hold 34, 5-7 år, Nano (konkurrence)

Træningstider:
Tirsdag: 17.00 - 18.30
Torsdag: 17.00 -18.30

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Nano: Ingen tilmeldinger uden forudgående aftale med en træner, man udtages til konkurrence fra dette hold. Er du i tvivl om dit barns niveau er du velkommen til at kontakte os, til en prøvetræning.

Nano er et hold for de 5-7 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men selvfølgelig med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hvert enkelt disciplin – altså både spring- og rytmegymnastik.

Det forventes at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrencedragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Aspiranterne, 5-7 år (TGASP)

 

Hold 35, Aspiranterne, 5-7 år (uden konkurrence)

Træningstider:
Tirsdag kl. 17:00-18:00
Torsdag kl. 17:00-18:00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Vi er et hold der træner fokuseret på at lære den grundlæggende gymnastik, men samtidig har vi det sjovt og leger en masse. Du kommer til at lære at lave kolbøtter, vejrmøller, araber og salto.

Målet er at rykke dig videre til vores konkurrencehold.


 

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Micro Dreng Tirs, Tors (TGMCD)

Hold 38 - Micro drenge

Træningstider:
Tirsdag + torsdag 17:00-19:00
Lørdag: 10:00-12:00 (hver anden lørdag)

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Micro er et hold for de 8-10 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hvert enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Det forventes at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmelding lukkes pr. 1. december 2020.

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Micro Pige Tirs, Tors, (TGMCP)

 Hold 39 - Micro pige

Træningstider:
Tirsdag: 17:00-19:00
Torsdag: 17:00-19:00
Lørdag: 10:00-12:00 (hver anden lørdag)

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Micro er et hold for de 8-10 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning – vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hvert enkelt disciplin – altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Det forventes at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer – bl.a. årlig leje af konkurrencedragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen! 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Passivt medlem (pasme)
Hold 100

Du kan vælge at blive passivt medlem og støtte foreningen på denne måde. Eller hvis du er nødt til at holde 1 års pause fra gymnastikken og fortsat vil optjene anciennitet i klubben
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlem, Efterskoleopho (pmeft)
Efterskole-/kostskolehold

Hvis du stadig vil holde forbindelsen til klubben mens du er på efterskole/kostskole er dette holdet for dig.

Du kan træne sammen med dit normale hold når du er hjemme.

En anden fordel er du selvfølgelig også beholder din anciennitet i klubben.
Tilmeld/Læs mere - (1)