Gå-Hold (GH)

Vi går en god tur sammen i et hurtigt tempo men stadig, hvor alle kan være med. 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen/Barn gymnastik (VB)

Voksne og børn kan se frem til en time om ugen med sved på panden, smil på læben og ikke mindst træning af grundmotoriske færdigheder i form af løb, trille, svinge, hoppe, krybe, balancetræning, hinke, kravle, kaste og klatre.

Med forældrenes hjælp fylder vi gymnastiksalen med spændende baner af redskaber, og bruger dem på forskellig måde. Derved kan vi sammen udfordre børnene på deres niveau og dagsform. Efter leg på banen skal redskaberne pakkes væk, og vi siger pænt farvel.

Vi håber, I vil være med til at give den gas.  

 hold for 2-4år og 1-3år er på Herlev Byskole, afd. ENG.

Hold for 3-6år er på Kildegårdskolen Øst.


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Børnegymnastik (BG)

Dette børnehold henvender sig til drenge og piger, hvor der er godt gang i den. I sidste sæson var vi  halv/halv drenge og piger. 

Det er et hold med fokus på at ”tonse” igennem via bevægelsesglæde og bolde. Det er med udfordrende redskabsbaner,

med spring, kravl, hop og balance. Derudover skal vi lege med bolde. Der vil være et minimum af

rytmik, kun til opvarmning i starten af timen og nedkøling til sidst i timen. Resten af tiden skal det være fuldt skrald på leg, så alt krudtet kan blive brugt. Børnene vil blive udfordret gennem sæsonen. Vi sætter forskellige gymnastikbegreber på som flyvekolbøtter, vejrmøller mm.

Holdet er uden forældre og kræver, at barnet kan være med uden mor og far. Derudover vil vi arbejde med, at reglerne i en gymnastiksal overholdes, såsom ingen spring før man få lov, og at vi venter i kø mm.

Så hvis dit barn har lyst til at bruge en time hver uge på at bruge hele kroppen, så meld jer til.

Holdet er på Kildegårsdskolen Øst.


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Kurser børn m/ ekstra behov (BEH)

Vi har 2 hold for børn der har brug for særlig tilrettelagt træning. Det ene kursus er både for forældre og børn, hvor I får redskaber med hjem til sansemotorisk leg. Det andet hold er et springhold for børn med udviklingsforstyrrelser, hvor der vil være den ønskede ro for disse børn. 

Solsikkeholdet er på Kildegårdskolen Øst.

Sansemotorik foregår på Herlev Byskole afd. eng. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Drengegymnastik (DG)

Holdet henvender sig KUN til drenge og unge mænd, da dette er et rent drengehold.

Vi skal lave en masse styrke øvelser og spring. Vi skal opbygge kropsstyrk gennem forskellige øvelser og lege. Vi skal øve spring på Airtrack, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau, og derved får succesoplevelser.

Holdet er på Herlev Byskole afd. Eng. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Opvisningshold spring og rytme (OPS)

Holdet henvender sig til piger og drenge, der allerede mestre kolbøtter og nu har lyst til at lære nye ting og vise deres tilegnede færdigheder til opvisninger.

Vi skal have en masse rytme, lidt styrke og smidighed, og øve spring på måtte, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau, og derved får succesoplevelser.

Vi lægger vægt på, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og modtage kollektive beskeder.

Ud over den ugentlige træning skal vi ud og vise, hvad vi kan - ikke kun ved Herlev Gymnastiks egen opvisning, men ved 2-3 andre i løbet af foråret. 

Holdet er på Kildegårdskolen Øst. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans (DA)

Er du mellem 7-12 år, så kom og dans med. Holdet er for dig som elsker dans og musik og bare musik og bare ikke kan stå stille, når musikken spiller. Vi skal danse fra TikTok og lidt længere danse, som er inspireret af TikTok danse. Efter en kort opvarmning skal vi danse, have det sjovt og hygge os sammen til god musik.

Vi glæder os til at se danseglade piger og drenge!

Holdet er på Kildegårskolen Øst.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans- og rytmisk gymnastik (DRG)

Velkommen til holdet for dig der gerne vil udfordre dig selv med blandt andet vimpler, bolde, og nogle alternative håndredskaber. Vi skal lave danseserier med redskaberne, og du vil finde eller genskabe din helt egen indre rytmedulle.

Vi er inspireret af den rytmiske sportsgymnastik, men hvor alle kan være med. Vi skal udfordres hver især, samarbejde og have det sjovt sammen.

Den første halvdel af timen står på opvarmning og generel træning af kroppen. Her har vi blandt andet fokus på både koordination, styrke og smidighed. Bagefter øver vi forskellige teknikker med håndredskaberne og sammensætter små danseserier.

Der kan forekomme ekstraudgift til dragter.

Alle mellem 10 og 100 år er meget velkomne.

Holdet er på Kildegårdskolen Øst.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring - og rytme gymnastik (SRG)

Holdene er spring/rytme-hold for gymnastikglade piger og drenge.

Fokus vil være på motorik, bevæge os rundt på redskaber, og have det sjovt med noget rytmik. Vi bruger trampolin, airtrack, og diverse andre redskaber og rekvisitter. Vores mål er at alle børn bliver udfordret på eget niveau, og at alle udvikler sig mest muligt. Vi lægger vægt på at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og danner gode relationer til andre børn samt trænere.

Alle hold er uden forældre.

Hold for 6-8år, 7-9år, og 5-7år er på Herlev Byskole afd. Eng.

Hold for 13+ er på Kildegårdskolen Vest.


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.  

Tilmeld/Læs mere - (3)

Springgymnastik (SGG)


Holdene er springhold for gymnastikglade piger og drenge.

Fokus vil være på motorik og at bevæge os rundt på redskaber, så vi styrker kroppen og bevægelighed. Vi bruger trampolin, airtrack, og diverse andre redskaber og rekvisitter. Vores mål er at alle børn bliver udfordret på eget niveau, og at alle udvikler sig mest muligt.

Vi lægger vægt på at gymnastik også indeholder en grad af pædagogik. Derfor vil vi også arbejde med, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og danner gode relationer til andre børn samt trænere.

Alle hold er uden forældre.

Hold for 4-5år, 4-6år, 6-8år, 7-10år og 10-14år er på Herlev Byskole afd.Eng.

Hold 5-7år er på Kildegårdskolen Øst.


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.  
Tilmeld/Læs mere - (5)

Voksengymnastik (VH)

Motionsgymnastik for herre i alle aldre

Vil du have konditionen forbedret og musklerne strammet op? Så er dette holdet for dig! Vi arbejder til frisk musik og aktivitetsniveauet er højt. Indimellem anvendes redskaber.

Vi runder timen af med en gang fornøjelig volleyball / floorball.


Puls og Power - med et twist

Vi er et hold hvor både mænd og kvinder i alderen 15 - 83 år er repræsenteret. Vi har det sjovt og vi udfordrer både hjernen og kroppen. Gymnastik er nemlig ikke kun for kroppen, men sandelig også for hjernen. Når du laver koordinerings øvelser, udfordrer du nemlig begge hjernehalvdele.

Træningen varierer fra gang til gang, vi laver både puls og styrketræning, men krydrer det ind imellem med meditation og strækøvelser. Så ikke to gange er ens. Alle kan være med, der er altid mulighed for at gøre øvelserne lettere eller sværere, alt efter hvilken form du er i.

Trænger du til at få lidt motion krydret med både noget socialt og humor, så kan dette hold meget vel være lige det, du leder efter.

Vi vil i hvert fald glæde os til at se dig.


Gymnastik med et tvist, 18+

Med brug af både rytmisk gymnastik og jazz-dans skal vi i løbet af den første time træne hele kroppen igennem med fokus på puls, styrke og smidighed.

Den sidste halve time skal krydres med tvist fra forskellige dansestilarter, herunder salsa, sving, step, riverdans, show og funk, hvor vi vil sammensætte små serier der styrker koordineringsevnen og giver sved på panden. Vi skal svede og grine &ndash uanset niveau &ndash alle er velkomne.


Powerfit

Kom og vær med til at få en god start på ugen. Vi træner kroppen fra top til tå, til fede rytmer. Træningen foregår stående og uden redskaber og kan udføres både med og uden hop. Og mangler du lige de sidste af dagens skridt, så lover jeg at du får dem indhentet her.

Vi afslutter træningen i et roligt tempo med træning og afspænding af ansigtets muskler, så vi føler os smukkere og mere levende.

Vi kommer til at svede og have det sjovt. Alle kan være med og i eget tempo.


OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Tilmeld/Læs mere - (4)

Formiddagsgymnastik hold 60+ (BEV60)

Gymnastikfor Seniorer, 60+ Herrer og kvinder - Hold HG86

Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Så kan dette hold være noget for dig.

Træningen vil hjælpe dig med at få vedligeholdt din bevægelighed, styrke og kondition, udfordret din balance og koordination, samt styrket dit almene velvære.

På dette hold vil vi i træningen også med jævne mellemrum komme ned på gulvet og lave liggende øvelser. Der medbringes en måtte/liggeunderlag til dette.

Vi træner også med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser

Du skal kunne bevæge dig sikkert indendørs uden gangredskab.

Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau.

Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller det næste hold (87) er du velkommen til at kontakte mig.

PS. Der skal flyttes borde og stole før gymnastikken. Det er også god træning :-)


Gymnastikfor Seniorer, 60+ Herrer og kvinder - Hold HG87

Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Så kan dette hold være noget for dig.

Træningen vil hjælpe dig med at få vedligeholdt din bevægelighed, styrke og kondition, udfordret din balance og koordination, samt styrket dit almene velvære.

Vi træner med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser. 

Der er på dette hold hele tiden mulighed for at støtte sig til en stol, men balancen vil stadig blive udfordret.

Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau.

Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller holdet før (86) er du velkommen til at kontakte mig.

PS. Der skal flyttes borde og stole efter gymnastikken. Det er også god træning :-)


Senior/Stolegymnastik 60+

Gymnastik hvor alle kan være med!

Er du ikke længere så sikker på benene, men ønsker stadig at træne hele kroppen? Så kan stolegymnastik være lige noget for dig.

Vi træner kondition, smidighed og styrke. Men der er også plads til motion til hjernen og lattermusklerne.  

Ved denne holdtræning er der en stol til rådighed for alle, der deltager.

Dette hold foregår i Hjortespring Foreningshus, Gammel Klausdalsbrovej 444.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Gotvedgymmastik (GOTV)

Gotvedgymnastik og SMART træning M/K alle aldre (hold LS75, LS62 og LS51)

På dette hold træner vi både krop, sind og hjerne i en god kombination af den velkendte Gotvedgymnastik og den nye hjernetrænings-form, SMART træning.

Det er bevægelsesglæde, samvær og kropsbevidsthed der er i centrum, og vi styrker både vores bevægelighed, kondition, muskeludholdenhed og balance udover at træne hjernen til bl.a. en bedre hukommelse og koncentration. Undervisningen foregår med stor faglighed og nærvær tilsat humoristisk twist.

 Slutteligt har vi udstrækning og afspænding, så husk et tæppe og evt. varme sokker.

 Rabat: Pensionister over 65 år giver vi 30% rabat, som fratrækkes det viste beløb

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding

Tilmeld/Læs mere - (2)

TeamGym, ti,to,lør (TGMIP)

Hold 31 - Mini 

Træningstider:

Tirsdag + torsdag 17:00-19:00
Lørdag: 10:00-12:00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Mini er et hold for de 11-13 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning &ndash vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin &ndash altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Jr., ti,to, lø (TGJUP)

Hold 33 - Junior

Træningstider:
Tirsdag: 19.00-21.00
Torsdag: 19.00-21.00
Lørdag: 10:00-12:00

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Junior er et hold for de 14-17 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning &ndash vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hver enkelt disciplin &ndash altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Der er mødepligt til træning, det forventes derfor at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Der må i forbindelse med eventuelle konkurrencer og opvisninger, påregnes ekstragebyrer &ndash bl.a. årlig leje af konkurrence dragt på 250 kr., samt indkøb af træningsdragt.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym 5-7 år, Nano (TGNAN)

 Hold 34, 5-7 år, Nano (konkurrence)

Træningstider:
Tirsdag: 17.00 - 18.30
Torsdag: 17.00 -18.30

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Nano: Ingen tilmeldinger uden forudgående aftale med en træner, man udtages til konkurrence fra dette hold. Er du i tvivl om dit barns niveau er du velkommen til at kontakte os, til en prøvetræning.

Nano er et hold for de 5-7 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning &ndash vi træner derfor målrettet, men selvfølgelig med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hvert enkelt disciplin &ndash altså både spring- og rytmegymnastik.

Det forventes at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast.


Tilmelding er bindende for hele sæsonen!

Tilmeld/Læs mere - (1)

Aspiranterne, 5-7 år (TGASP)

 

Hold 35, Aspiranterne, 5-7 år (uden konkurrence)

Træningstider:
Tirsdag kl. 17:00-18:30
Torsdag kl. 17:00-18:30

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald,  også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Vi er et hold der træner fokuseret på at lære den grundlæggende gymnastik, men samtidig har vi det sjovt og leger en masse. Du kommer til at lære at lave kolbøtter, vejrmøller, araber og salto.

Målet er at rykke dig videre til vores konkurrencehold.


 

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Micro Tirs, Tors, (TGMCP)


 Hold 39 - Micro pige

Træningstider:
Tirsdag: 17:00-19:00
Torsdag: 17:00-19:00
Lørdag: 10:00-12:00 (hver anden lørdag)

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.

Micro er et hold for de 8-10 årige der ønsker at deltage i konkurrence samt opvisning &ndash vi træner derfor målrettet, men med plads til sjov. TeamGym består af 3 discipliner rytme, bane og tramp(olin). Hver uge trænes hvert enkelt disciplin &ndash altså både spring- og rytmiskgymnastik. Hold inddeles efter niveau.

Det forventes at man er mødestabil samt deltager aktivt i træningen, for at kunne deltage i konkurrence og opvisning. Dette betyder også at træneren vil vurdere om man har for meget fravær til at stille i konkurrence. Er dette tilfældet, vil man stille som reservegymnast. Det forventes også at man efter aftale med træner, øver hjemme.

Tilmelding er bindende for hele sæsonen! 

Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym, DK. serie (040)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Teamgym, kon. serie (041)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlem (pasme)
Hold 100

Du kan vælge at blive passivt medlem og støtte foreningen på denne måde. Eller hvis du er nødt til at holde 1 års pause fra gymnastikken og fortsat vil optjene anciennitet i klubben
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passivt medlem, Efterskoleopho (pmeft)
Efterskole-/kostskolehold

Hvis du stadig vil holde forbindelsen til klubben mens du er på efterskole/kostskole er dette holdet for dig.

Du kan træne sammen med dit normale hold når du er hjemme.

En anden fordel er du selvfølgelig også beholder din anciennitet i klubben.
Tilmeld/Læs mere - (1)