Instruktør
Anne Togo
Jeg er 56 år og er uddannet fysioterapeut. Jeg har arbejdet i mange år med genoptræning i Herlev Kommune, og kører nu ud på forebyggende hjemmebesøg.
Jeg har selv næsten altid gået til gymnastik eller fitness. Jeg har tidligere undervist på forældre/barn hold i HI. Nu bliver det så i den anden ende af alders skalaen :-)
Birgitte Bundgaard
Jeg er 58 år og er uddannet bioanalytiker og arbejder i en hospitalsblodbank.
Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv og har været træner i ca. 15 år.  
Britt Ferling Larsen
Jeg har været træner hos Herlev Gymnastik i mange år og underviser nu i HopShop og Yoga.
Eva Rosenbaum Appel
Jeg er 35 år og er netop lige blevet færdiguddannet som bevægelsesunderviser og massør fra Gotved Instituttet.  Jeg brænder for at komme igang med min nye profession og for at undervise i alt det jeg har lært gennem min uddannelse.
Josephine Tronier

Jeg er 18 år og går til dagligt på HF.

Jeg har har lavet gymnastik i 6 år og jeg har valgt at blive træner fordi jeg synes gymnastikken er sjovt og fordi brænder for at lære fra mig.

Dette er min første sæson her i Herlev Gymnastik. Jeg træner hold 8 og jeg glæder mig rigtig meget!

Kathe Hansen
Jeg træner hold 6 og 7 som begge er forældre/børn hold, hvor forældrene er aktive deltagere.
 
Baggrunden for at være træner er min læreruddannelse, hvor jeg underviser i idræt og motorik.
 
Børn i bevægelse giver sunde og glade børn og foreningslivet er bare sjovt.  
Louise Park Jensen
Jeg er 44 år og er gift og har to børn, eller rettere teenagere. Til daglig sidder jeg på kontor og når jeg har fri, bliver tiden udnyttet med både træning og gåture med hunden.
I år er min tredje sæson som instruktør på Puls, Power & Twist. Før jeg blev instruktør på holdet, nåede jeg at gå 10 år som udøver, på samme hold.
Det er så hyggeligt at komme til træning om tirsdagen, selvom vi træner hårdt, bliver der også grinet meget.
Vi hører god musik og bruger både arme, ben, core og begge hjernehalvdele.
Maria Nørgaard
Jeg har en lang erfaring som instruktør i Roskilde og omegn, hvor jeg tidligere har undervist børnehold, juniorhold og voksenhold. Jeg har for år tilbage været instruktør på DGI midt-vest Sjællands junior Rep-hold, og jeg har selv gået til gymnastik hele mit liv. 
Jeg har nu holdt en del års pause med gymnastikken siden jeg fik mine to børn, men jeg savner foreningslivet og derfor er jeg nu blevet træner for de allermindste her hos Herlev Gymnastik. 
Marie Buchwald
Fra helt lille har jeg dyrket gymnastik og blev hjælpetræner og senere været på Viborg gymnastik Højskole, har undervist børnehold/springgymnastik og herremotionshold.
Nu underviser jeg på det der før hed Hjerte-Fitness / Hop-Shop. 
Michael Sinding-Jensen
Tekst er på vej...
Minka Hickman
Jeg er 34 år og skal starte på min 4. sæson som gymnastiktræner for et børnehold uden forældre. Vejen til trænerposten kom meget tilfældigt, da mine børn gik på holdet og der manglede trænere. 
Det er så blevet flere år, man bliver helt ''afhængig'' af at se børnene udvikler sig hen over sæsonen. 
Afslutningsopvisningen er ofte målet og børnene stråler foran forældre, søskende og bedsteforældre.
 
Til daglig arbejder jeg som kvalitetsansvarlig i en dansk produktionsvirksomhed, hvor det er helt andre evner der udfordres, men dejligt at kunne bruge sin fritid med glade børn.
 
Ser frem til en ny sæson med nye udfordringer.  
Morten Samsing
Jeg er 38 år og har været træner for forældre/børn i 4½ år.
Jeg startede selv som forældre til gymnastik og elsker at udfordre forældre og børn til at få sved på panden og hygge sig.  
Natalie Carol Nielsen
Jeg er 24 år og er holdinstruktør på TeamGym holdene og har været det siden 2011.
Jeg arbejder som tandklinikassistent inde på Islands Brygge.  

Natasha Mary Nielsen
Jeg er 24 år og startede som træner på opvisningshold i 2009 og i 2011 startede jeg TeamGym holdene op sammen med Natalie og Camilla.
Jeg valgte at blive træner i foreningen, da jeg brænder for gymnastikken, og elsker at se gymnasterne udvikle sig. 
Jeg blev i 2013 færdig med min STX uddannelse på Herlev Gymnasium og til foråret 2019 bliver jeg færdig med min uddannelse som tandklinikasistent på Københavns Universitet.  
Nina Gringer
Jeg er 38 år og startede som gymnast som 3-årige og har som ung danset i flere år på en danseskole. Jeg startede som træner som 14-årige som træner hos Herlev Gymnastik.
 
I dag starter jeg på 5. sæson i træk med børnehold - jeg elsker at se udviklingen hos min gymnaster og udfordre dem i hallen.
 
Når jeg ikke træner børn i spring/rytme eller voksne i gymnastik og dans, så sidder jeg på DTU og forsker i fødevareteknologi. 
 
Susanne Wiese
Jeg er mor til 3 voksne børn og gift med Kim. Jeg har boet i Herlev i 35 år og har altid været meget involveret som frivillig i foreninger i Herlev. Hos Herlev Gymnastik er jeg både bestyrelsesmedlem og nu ny træner på et børnehold og på Gym/svøm/sauna holdet.
Jeg har gået til gymnastik i mange år her i Herlev Gymnastik.  
Susanne Amdi Sørensen
Jeg har undervist i rigtig mange år og det har altid været rytmisk gymnastik og noget hvor man får pulsen i vejret og forbrændt en masse kalorier.
Jeg har i år holdet der hedder Effektiv træning for 40+ kvinder. En ny træning for mig, hvor jeg vil komme ned i tempo og træne mere koncentreret om de enkelte øvelser. 
Jeg lover dig at du får sved på panden og stærke muskler. 
Tina Bregninge

Jeg er uddannet som psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog i 2014
og har siden beskæftiget mig med at undervise på motionshold for seniorer.

Jeg er 44 år, født og opvokset i Herlev og bor nu i Ballerup med min mand og vores to børn på 11 og 16 år.

Viviana Aaby-Bruun

Jeg startede selv min gymnastik karriere til forældre/barn gymnastik og har siden dyrket gymnastik i mange år. Siden mit ophold på Ollerup Gymnastik højskole har jeg holdt en pause, men er nu mere end klar til at vende tilbage til miljøet igen.

Jeg bor i Herlev med min familie, min mand, vores to børn og vores hund.
Til daglig arbejder jeg som fag. veterinærsygeplejerske i tandbehandlinger hos hund og kat, hvor jeg bruger størstedelen af min tid på at rense tænder, tage røntgenbilleder af tænderne og assistere dyrlægen ved operationer.

2020-2021 er min første sæson som træner i Herlev Gymnastik. Jeg træner hold 2 og jeg glæder mig rigtig meget til at træne jeres børn

Hjælpeinstruktør
Andrea Hansen
Jeg hedder Andrea, og har gået til gymnastik i Herlev Gymnastik siden 2009. Jeg kan bedst lide en blanding af rytmisk og springgymnastik. Når jeg ikke er i skole eller til gymnastik, leger og passer jeg en del af de børn, der bor på vores vej.
Jacob Fjeldsted
Jeg heder Jacob og er 41 år, jeg har været træner i 1 1/2 år og til daglig arbejder jeg som it konsulent.
Jeg er blevet træner ved lidt af et tilfælde. Jeg overtog mit barns hold, og er forsat der, fordi jeg ønsker at udvikle og presse børnene til at udfordre sig selv og mærke de kan selv.
Lene Fjeldsted
Jeg er 46 år og startede som træner på forældre/barn hold og er derefter forsat som hjælpetræner på børnehold. Jeg starter på min 3. sæson.
grunden til jeg blev træner er lidt tilfældig. Der manglede en træner på et forældre/barn hold og jeg syntes, det var en udfordring, jeg ikke kunne gå forbi.
Jeg er derefter blevet hængende, da jeg synes det er sjovt at se børnenes glæde ved gymnastikken og deres udvikling i løbet af sæsonen.
 
Når jeg ikke er træner, arbejder jeg som service specialist med salg af forsikringsaftaler til virksomheders it-udstyr. 
Nikoline Thernøe Wäänänen
Jeg hedder Nikoline og er 14 år gammel. Til daglig går jeg på Herlev Privatskole i 8. kl.
Jeg har selv gået til gymnastik i 7 år sammenlagt hos Herlev Gymnastik og glæder mig til at være hjælpetræner, hvor jeg kan lære fra mig.