Instruktør
Anne Togo
Jeg er 56 år og er uddannet fysioterapeut. Jeg har arbejdet i mange år med genoptræning i Herlev Kommune, og kører nu ud på forebyggende hjemmebesøg.
Jeg har selv næsten altid gået til gymnastik eller fitness. Jeg har tidligere undervist på forældre/barn hold i HI. Nu bliver det så i den anden ende af alders skalaen :-)
Læs mere
Birgitte Bundgaard
Jeg er 58 år og er uddannet bioanalytiker og arbejder i en hospitalsblodbank.
Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv og har været træner i ca. 15 år.  
Læs mere
Hanne Schneemark
Jeg er uddannet Gotved bevægelsespædagog & massør og har undervist i snart 30 år - i perioder som fuldtidsbeskæftigelse, og andre perioder (som nu) ved siden af andet arbejde.

Deltagerne har været 14 - 87 år, og holdene været alt fra body & mind, efterfødselsgymnastik og babymassage, til vandgymnastik, seniortræning, Pilates - og meget andet.

Min undervisning indeholder høj faglighed, alsidighed og humor.

Dette er min første sæson i Herlev Gymnastikforening, og jeg glæder mig til at møde jer
Læs mere
Henriette Gejr Lundstrøm
26251422
Henriettegl@gmail.com
Læs mere
Jacob Fjeldsted
Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold. I 2017 blev jeg hjælpetræner på et børnehold og er nu instruktør på børnehold. Jeg er blevet træner ved lidt af et tilfælde. Jeg overtog mit barns hold, og er forsat som hjælpetræner / instruktør, fordi jeg ønsker at udvikle og presse børnene til at udfordre sig selv og mærke de kan selv.
22100615
jacob@fjeldsted.eu
Læs mere
Josephine Tronier

Jeg er 20 år og er tidligere springgymnast. 

Jeg skal starte på min 3. sæson her i HI som gymnastiktræner for spring og rytme hold, hvor der bliver lavet alt fra vejrmøller til saltoer, flikflakker og meget mere. Jeg elsker at se glæden i øjnene på gymnasterne, når de lærer noget nyt, som de har kæmpet for:D


Jeg har lige afsluttet HF og har nu sabbatår, hvor jeg arbejder i en vuggestue og børnehave, når jeg ikke er i gymnastikhallen.

Læs mere
Katrine Dalgaard
26714852
dalgaard@zoho.com
Læs mere
Lene Fjeldsted

Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold, og fortsatte derefter som hjælpetræner på børnehold. I 2021 er jeg tilbage på forældre/barn hold som instruktør. Jeg blev træner lidt ved en tilfældighed. Der manglede en træner på det forældre/barn hold min børn gik på, og jeg syntes, det var en udfordring, jeg ikke kunne gå forbi. Jeg er derefter blevet hængende, for det er fantastik at se børnenes glæde ved gymnastikken og deres udvikling i løbet af sæsonen.

Læs mere
Louise Park Jensen
Jeg er 44 år og er gift og har to børn, eller rettere teenagere. Til daglig sidder jeg på kontor og når jeg har fri, bliver tiden udnyttet med både træning og gåture med hunden.
I år er min tredje sæson som instruktør på Puls, Power & Twist. Før jeg blev instruktør på holdet, nåede jeg at gå 10 år som udøver, på samme hold.
Det er så hyggeligt at komme til træning om tirsdagen, selvom vi træner hårdt, bliver der også grinet meget.
Vi hører god musik og bruger både arme, ben, core og begge hjernehalvdele.
Læs mere
Maria Nørgaard
Jeg har en lang erfaring som instruktør i Roskilde og omegn, hvor jeg tidligere har undervist børnehold, juniorhold og voksenhold. Jeg har for år tilbage været instruktør på DGI midt-vest Sjællands junior Rep-hold, og jeg har selv gået til gymnastik hele mit liv. 
Jeg har nu holdt en del års pause med gymnastikken siden jeg fik mine to børn, men jeg savner foreningslivet og derfor er jeg nu blevet træner for de allermindste her hos Herlev Gymnastik. 
Læs mere
Marie Buchwald
Fra helt lille har jeg dyrket gymnastik og blev hjælpetræner og senere været på Viborg gymnastik Højskole, har undervist børnehold/springgymnastik og herremotionshold.
Nu underviser jeg på det der før hed Hjerte-Fitness / Hop-Shop. 
Læs mere
Michael Sinding-Jensen
Tekst er på vej...
Læs mere
Minka Hickman
Jeg har været en del af trænerholdet i HI Gymnastik siden 2015, hvor jeg har undervist på både børne og voksen/barn hold med gymnaster i alderen fra 1 år til 11 år. Vejen til trænerposten kom meget tilfældigt, da mine børn gik på et hold og der manglede trænere. Det er så blevet flere år, man bliver helt "afhængig'''''''' af at se børnene udvikler sig hen over sæsonen. Afslutningsopvisningen er ofte målet og børnene stråler foran forældre, søskende og bedsteforældre.
 
Til daglig arbejder jeg som kvalitetschef i en dansk produktionsvirksomhed, hvor det er helt andre evner der udfordres, men jeg nyder at at kunne bruge min fritid med de glade børn.
 
I 2021 har jeg sat mig i bestyrelsen i foreningen, hvor jeg håber at kunne være med til at udvikle og vedligeholde foreningen til gavn for Herlevs børn og voksne.
Læs mere
Natalie Carol Nielsen
Jeg hedder Natalie og er 27 år.
Jeg har været træner i foreningen siden 2008.
Jeg har selv været teamgym gymnast, og har undervist teamgym siden 2011.

Læs mere
Nina Gringer
Jeg startede som gymnast som 3-årige og har som ung danset i flere år på en danseskole. Som 14-årige startede jeg som træner hos Herlev Gymnastik.
 
Jeg har et spring/rytme opvisningshold for børn og et voksenhold hvor vi træner puls, styrke, smidighed og danser - jeg elsker at udfordre mine gymnaster og se udviklingen hos dem.
 
Når jeg ikke træner gymnastik, så sidder jeg på DTU som lektor i fødevareteknologi. 
 
I 2021 satte jeg mig i bestyrelsen og glæder mig til at være med til at forme denne skønne forening.  
 
Læs mere
Susanne Wiese
Jeg er mor til 3 voksne børn og gift med Kim. Jeg har boet i Herlev i 35 år og har altid været meget involveret som frivillig i foreninger i Herlev. Hos Herlev Gymnastik er jeg træner på Gym/svøm/sauna holdet.
Jeg har gået til gymnastik i mange år her i Herlev Gymnastik.  
Læs mere
Susanne Amdi Sørensen
Jeg har undervist i rigtig mange år og det har altid været rytmisk gymnastik og noget hvor man får pulsen i vejret og forbrændt en masse kalorier.
Jeg har i år holdet der hedder Effektiv træning for 40+ kvinder. En ny træning for mig, hvor jeg vil komme ned i tempo og træne mere koncentreret om de enkelte øvelser. 
Jeg lover dig at du får sved på panden og stærke muskler. 
Læs mere
Tina Bregninge

Jeg har en professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik samt en uddannelse som Yin yoga lærer. Jeg har flere års erfaring med at undervise på senior motionshold, med fokus på den aldrende krop. Jeg finder det særdeles vigtigt at arbejde med styrke og bevægelighed i kroppen, men lige så vigtigt er det at mine deltagere bliver forpustet hver gang. Vi arbejder hele kroppen godt i gennem og træner balancen.
Det hele gøres lidt lettere med smil, grin og god musik.

Læs mere
Hjælpeinstruktør
Helle Søby
Læs mere
Kåre Wedel
40168317
kaarewj@gmail.com
Læs mere
Laura Bielefeldt
Hej jeg hedder Laura, jeg er 14 år gammel og går i 9. klasse på Lindehøjskolen. Det er mit 3. år som hjælpetræner i HI og jeg har selv gået til gymnastik i 10 år bl.a. på teamgym holdet hos HI.
Læs mere
Laura Dragheim Flinck
Jeg hedder Laura og er 16 år gammel. Jeg har været træner i 3 år. Til dagligt går jeg i 2.g på Herlev gymnasium.
Læs mere
Liva Schandorff

Hej, mit navn er Liva. Jeg er 17år. Jeg er lige blevet færdig med mit efterskoleår, hvor jeg trænede gymnastik og dans. Nu til dagligt går jeg på HF.

Jeg har lavet/trænet gymnastik i 7 år på et højt niveau og jeg ville gerne prøve at være gymnastiktræner, da jeg virkelig brænder for at lære fra mig og udnytte mine kompenser til nogle børn, der virkelig ville det og har potentiale. Og glæder sig til og komme til træning. Jeg glæder mig til og bidrage til et godt trænerteam, et fedt hold og nogle glade børn.

Dette er min første gang som træner, og derfor første sæson i Herlev Gymnastik og det glæder jeg mig til.

53805067
Livaschandorff@gmail.com
Læs mere
Mathilde Korsholm

Jeg hedder Mathilde, er 19 år og har lige nu sabbatår. Jeg har selv været gymnast i HI, og har været træner i 4 år. Siden sidste år har jeg været træner på teamgyms nano hold, og hjælper i år også til på junior.

Læs mere
Naya Widen

Jeg er 13 år og går i 7. klasse på Lindehøjskolen. Jeg bor i Herlev med min far, mor og storesøster.
Jeg startede til gymnastik, da jeg var 2 år, og jeg elsker at springe.
Udover gymnastik går jeg til dans, og jeg har tidligere både gået til svømning og guitar.
Dette er mit andet år som hjælpetræner, og jeg glæder mig meget til endnu en sæson.


Læs mere
Nikoline Thernøe Wäänänen
Jeg hedder Nikoline og er 14 år gammel. Til daglig går jeg på Herlev Privatskole i 8. kl.
Jeg har selv gået til gymnastik i 7 år sammenlagt hos Herlev Gymnastik og glæder mig til at være hjælpetræner, hvor jeg kan lære fra mig.
29932992
nikoline@waananen.dk
Læs mere
Victoria Piil
Jeg hedder Victoria og er 15 år gammel. Jeg går i 9. Klasse og dette er mit 3 år som træner
Læs mere