Instruktør
Anne Togo
Jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg har arbejdet i mange år med genoptræning i Herlev Kommune, og kører nu ud på forebyggende hjemmebesøg.
Jeg har selv næsten altid gået til gymnastik eller fitness. Jeg har tidligere undervist på forældre/barn hold i HI. Nu er det så i den anden ende af alders skalaen :-)
60849886
Læs mere
Hanne Schneemark
Jeg er uddannet Gotved bevægelsespædagog & massør og har undervist i snart 30 år - i perioder som fuldtidsbeskæftigelse, og andre perioder (som nu) ved siden af andet arbejde.

Deltagerne har været 14 - 87 år, og holdene været alt fra body & mind, efterfødselsgymnastik og babymassage, til vandgymnastik, seniortræning, Pilates - og meget andet.

Min undervisning indeholder høj faglighed, alsidighed og humor.

Dette er min første sæson i Herlev Gymnastikforening, og jeg glæder mig til at møde jer
Læs mere
Jacob Fjeldsted
Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold. I 2017 blev jeg hjælpetræner på et børnehold og er nu instruktør på børnehold. Jeg er blevet træner ved lidt af et tilfælde. Jeg overtog mit barns hold, og er forsat som hjælpetræner / instruktør, fordi jeg ønsker at udvikle og presse børnene til at udfordre sig selv og mærke de kan selv.
22100615
jacob@fjeldsted.eu
Læs mere
Josefine Spaanhede Jørgensen

Jeg har gået til gymnastik siden 2008. Jeg har gået gymnastik, fordi jeg synes det er en spændende måde at udfordre min krop på. Som hjælpetræner får jeg virkelig brugt de ting, jeg har lært som gymnast. 

42912119
Jspaanhede@gmail.com
Læs mere
Kristina Møller Schmidt

Jeg har selv gået til i gymnastik i mange år. Derudover har jeg tidligere undervist både forældre/barn og opvisningshold. Jeg er fra 1987 - uddannet Pædagogisk assistent og arbejder som dagplejer i Herlev Dagpleje. Jeg er gift med Michael og mor til Johan fra 2019 og Ea fra 2021. Jeg glæder mig til at være med til udvikle/præge børnene ift. gymnastikken og håber, vi får en række hyggelige timer sammen.Læs mere
Laura Dragheim Flinck
Jeg hedder Laura og er 16 år gammel. Jeg har været træner i 3 år. Til dagligt går jeg i 2.g på Herlev gymnasium.
Læs mere
Lene Fjeldsted

Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold, og fortsatte derefter som hjælpetræner på børnehold. I 2021 er jeg tilbage på forældre/barn hold som instruktør. Jeg blev træner lidt ved en tilfældighed. Der manglede en træner på det forældre/barn hold min børn gik på, og jeg syntes, det var en udfordring, jeg ikke kunne gå forbi. Jeg er derefter blevet hængende, for det er fantastik at se børnenes glæde ved gymnastikken og deres udvikling i løbet af sæsonen.

lene@higym.dk
Læs mere
Louise Park Jensen
Til daglig sidder jeg på kontor og når jeg har fri, bliver tiden udnyttet med både træning og gåture med hunden.
I år er min tredje sæson som instruktør på Puls, Power & Twist. Før jeg blev instruktør på holdet, nåede jeg at gå 10 år som udøver, på samme hold.
Det er så hyggeligt at komme til træning om tirsdagen, selvom vi træner hårdt, bliver der også grinet meget.
Vi hører god musik og bruger både arme, ben, core og begge hjernehalvdele.

Læs mere
Maria Nørgaard
Jeg har en lang erfaring som instruktør i Roskilde og omegn, hvor jeg tidligere har undervist børnehold, juniorhold og voksenhold. Jeg har for år tilbage været instruktør på DGI midt-vest Sjællands junior Rep-hold, og jeg har selv gået til gymnastik hele mit liv. 
Jeg har holdt en del års pause med gymnastikken, da jeg fik mine to børn, men jeg savnede foreningslivet, og derfor er jeg nu blevet træner for de allermindste her hos Herlev Gymnastik. 
Læs mere
Mathilde Korsholm

Jeg hedder Mathilde, er 19 år og har lige nu sabbatår. Jeg har selv været gymnast i HI, og har været træner i 4 år. Siden sidste år har jeg været træner på teamgyms nano hold, og hjælper i år også til på junior.

Læs mere
Michael Sinding-Jensen

Jeg har været aktiv træner i HI siden starten 1970'erne. Jeg startede som træner på et kombi hold, og fik senere mit eget børnehold. Nu har jeg et herre, som jeg har haft i rigtig mange år. 

Læs mere
Minka Hickman
Jeg har været en del af trænerholdet i HI Gymnastik siden 2015, hvor jeg har undervist på både børne og voksen/barn hold med gymnaster i alderen fra 1 år til 11 år. Vejen til trænerposten kom meget tilfældigt, da mine børn gik på et hold og der manglede trænere. Det er så blevet flere år, man bliver helt "afhængig'''''''''''''''' af at se børnene udvikler sig hen over sæsonen. Afslutningsopvisningen er ofte målet og børnene stråler foran forældre, søskende og bedsteforældre.
 
Til daglig arbejder jeg som kvalitetschef i en dansk produktionsvirksomhed, hvor det er helt andre evner der udfordres, men jeg nyder at at kunne bruge min fritid med de glade børn.
 
I 2021 har jeg sat mig i bestyrelsen i foreningen, hvor jeg håber at kunne være med til at udvikle og vedligeholde foreningen til gavn for Herlevs børn og voksne.
minka@higym.dk
Læs mere
Natalie Carol Nielsen
Jeg hedder Natalie og er 27 år.
Jeg har været træner i foreningen siden 2008.
Jeg har selv været teamgym gymnast, og har undervist teamgym siden 2011.

Læs mere
Nina Gringer
Læs mere
Rikke Balling
Jeg er uddannet Gøsselpædagog med fokus på børns egenbevægelser og bevægeglæde. Derudover har jeg en efteruddannelse som motorikvejleder samt babymassage instruktør. Når jeg underviser børne i rytmik- og motorik, er det med et mix af sang, musik og leg med fokus på at styrke den sansemotoriske udvikling.

Jeg har derudover gjort gymnastik det meste af mit liv og har gennem gymnastikken udviklet mig, fundet ro og glæde.

Hvis du har spørgsmål til holdet, Sansemotorisk leg, så send mig gerne en mail på hold@sansesjovmotorik.dk

Læs mere
Sigrid Widen

Mit navn er Sigrid og jeg elsker at arbejde med børn og unge. Jeg startede som hjælpetræner i foreningen i 2014, og blev så instruktør i 2018. Jeg har selv gået til gymnastik og håber at få andre til at nyde det som jeg selv gjorde dengang. Jeg underviser børn i alle aldre mellem 4 og 15 år, og elsker at udfordre alle børn på deres niveau.

 

 

60702246
sigrid.widen@gmail.com
Læs mere
Tina Stryhn
tinastryhn@gmail.com
Læs mere
Victoria Nygaard
81610003
Victorianygaard@live.dk
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Ane Laura Thorsen Lorentzen

Jeg begyndte som hjælpetræner i 2022. Jeg begyndte til springgymnastik i 2021, og synes det er rigtig sjovt. Jeg vil gerne være hjælpetræner, fordi jeg synes, det er sjovt at lære andre om gymnastik. 

Læs mere
Ellen Emilie Ølgaard

Jeg startede til gymnastik i 2016. Jeg har altid rigtig godt kunne lide at springe og bevæge mig. Jeg er hjælpetræner, fordi jeg gerne vil vise andre, at det er sjovt at gå til gymnastik. 

Læs mere
Freya Lundsgaard Wollerup

Jeg har gået til gymnastik siden 2019. Sæson 2022/2023  er min første sæson som hjælpetræne. Jeg er rigtig glad for at gå til springgymnastik og håber, at jeg kan lære børnene det samme, som jeg har lært siden start.

Læs mere
Helle Søby
Læs mere
Johannes Birck

Jeg hedder Johannes og har gået til springgymnastik, siden jeg var 5 år. Jeg synes, det er det sjoveste og fedeste! Går nu på et Team Gym konkurrence hold, hvor vi springer på bane, på trampolin og laver rytmeserier. Når muligt tager jeg på gymnastik camps for at blive dygtigere og for at være sammen med en masse andre glade gymnaster. Min første sæson som hjælpetræner var 2022/2023.

 

Læs mere
Malou Pedersen

Jeg har gået til Teamgym siden 2017. Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik og elsker at bevæge mig. Jeg er glad for at være hjælpetræner, så jeg kan lære andre at blive glade for gymnastik. 

Læs mere
Markus Bang

Mit navn er Markus og jeg elsker at arbejde med mennesker. Jeg startede som hjælpetræner i foreningen i 2021. Jeg har selv gået til gymnastik, og jeg håber, at jeg kan få andre til at have det lige så sjovt, som jeg havde. Jeg elsker også at lære fra mig og udfordre børnene på deres niveau


81618487
Markus06bang@gmail.com
Læs mere
Naya Widen

Jeg bor i Herlev med min far, mor og storesøster.
Jeg startede til gymnastik, da jeg var 2 år, og jeg elsker at springe.
Udover gymnastik går jeg til dans, og jeg har tidligere både gået til svømning og guitar.
Jeg startede som hjælpetræner i 2020, og jeg glæder mig meget til endnu en sæson.


Læs mere
Sofie Hoffmann

Jeg hedder Sofie. Gymnastik er en stor del af mit liv, og jeg elsker alt fra at lave kolbøtter til at springe.

Jeg glæder mig meget til at være hjælpetræner i den kommende sæson, og til at hjælpe andre børn med at blive gode til gymnastik.

Læs mere
Philip W. Fjeldsted

Jeg har gået til gymnastik siden 2011. Jeg starter som hjælpetræner i sæson 23/24. Jeg har altid godt kunne lide at udfordre mig selv med nye spring.

Læs mere
Silja Bøwig Hickman

Jeg har gået til gymnastik siden 2012. Jeg starter som hjælpetræner i sæson 23/24. Jeg har altid godt kunne lide at udfordre mig selv med nye spring. Jeg glæder mig til at vise børnene på mit hold alt, det jeg også har lært. 

22618215
boewig@gmail.com
Læs mere