Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 6
Fra kl. 7
Fra kl. 8
Fra kl. 9
Fra kl. 10
Fra kl. 11
Fra kl. 12
Fra kl. 13
Fra kl. 14
Fra kl. 15
Fra kl. 16
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Fra kl. 20
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Mandag
Gymnastik for Seniorer, 60+ Herrer og kvinder | HG86
Kl. 09:50 - 10:40
Flere tider
Festsalen
60 - 99 år
Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Så kan dette hold være noget for dig. Træningen vil hjælpe dig med at få vedligeholdt din bevægelighed, styrke og kondition, udfordret din balance og koordination, samt styrket dit almene velvære. På dette hold vil vi i træningen også med jævne mellemrum komme ned på gulvet og lave liggende øvelser. Der medbringes en måtte/liggeunderlag til dette.Vi træner også med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser. Du skal kunne bevæge dig sikkert indendørs uden gangredskab.Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau. Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller det næste hold (87) er du velkommen til at kontakte mig. PS. Der skal flyttes borde og stole før gymnastikken. Det er også god træning :-)
Gymnastik for Seniorer, 60+ Herrer og kvinder | HG87
Kl. 10:45 - 11:35
Flere tider
Festsalen
60 - 99 år
Er du 60+, og kan du lide at bevæge dig til musik sammen med andre seniorer? Så kan dette hold være noget for dig. Træningen vil hjælpe dig med at få vedligeholdt din bevægelighed, styrke og kondition, udfordret din balance og koordination, samt styrket dit almene velvære. Vi træner med bl.a. håndvægte, elastikker og tæppefliser.  Der er på dette hold hele tiden mulighed for at støtte sig til en stol, men balancen vil stadig blive udfordret.Træningen vil blive tilpasset deltagernes niveau. Er du i tvivl om du skal melde dig på dette eller holdet før (86) er du velkommen til at kontakte mig. PS. Der skal flyttes borde og stole efter gymnastikken. Det er også god træning :-)
Spring 4-5år | EP04
Kl. 16:00 - 17:00
Flere tider
Pigesalen
4 - 5 år
På hold EPEP04 starter vi sæsonen med at lære børnenes individuelle niveauer at kende, samt fokus på kropskoordination og at lære redskaberne at kende. Vi kommer til at starte hver træning med en lille dans. Under træningen kommer vi til at lave afbræk fra spring i form af forskellige lege og spil.Springmæssigt kommer vores fokus til at ligge på at lære de basale spring som kolbøtter, vejrmøller og håndstand.
Voksen/barn 2-4år | ED02
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Drengesalen
2 - 4 år
Voksne og børn kan se frem til en times kvalitetstid med hinanden, hvor vi bruger tiden på at danse til kendt børnemusik, baner der bakker op om grundmotoriske færdigheder i form af løb, trille, svinge, hoppe, krybe, balancetræning, hinke, kravle, kaste og klatre. Vi vil også have fokus på det spæde springtekniske arbejde. Med forældrenes hjælp fylder vi gymnastiksalen med spændende baner af redskaber, og bruger dem på forskellig måde. Derved kan vi sammen udfordre børnene på deres niveau og dagsform.  Vi håber, I vil være med til at give den gas.
Spring/rytme 6-8år | EP07
Kl. 17:10 - 18:10
Flere tider
Pigesalen
6 - 8 år
På hold EP07 starter vi sæsonen med at lære børnenes individuelle niveauer at kende, samt fokus på kropskoordination og at lære redskaberne at kende.Vi kommer til at starte hver træning med en gymnastik dans, og lave afbræk fra spring i form af forskellige sang- og motorik lege. Springmæssigt kommer vores fokus til at ligge på at lære de basale spring som kolbøtter, vejrmøller og håndstand, og derefter arbejder vi videre mod flikflak, kraft og salto.
Gå- Hold | GH
Kl. 17:30 - 19:00
Flere tider
Scenesalen
18 - 99 år
Vi går en tur sammen i et hurtigt tempo men stadig, hvor alle kan være med. Holdet kører frem til 29/8-2024.
Power-fit | LS01
Kl. 18:00 - 19:30
Flere tider
Scenesalen
18 - 99 år
Kom og vær med til at få en god start på ugen. Vi træner kroppen fra top til tå, til fede rytmer. Træningen foregår stående og uden redskaber og kan udføres både med og uden hop. Og mangler du lige de sidste af dagens skridt, så lover jeg at du får dem indhentet her.Vi afslutter træningen i et roligt tempo med træning og afspænding af ansigtets muskler, så vi føler os smukkere og mere levende.Vi kommer til at svede og have det sjovt. Alle kan være med og i eget tempo.
Få pladser
Spring/rytme 7-9år | ED07
Kl. 18:15 - 19:15
Flere tider
Drengesalen
7 - 9 år
Dette hold vil være et hold, hvor vi kommer til at lave en masse bevægelser med kroppen, og lære hvordan man bruger kroppen til spring og udfordringer.Det er et hold, hvor vi vil udvikle os sammen og lære nye ting.Vi starter med at lege og blive varme i kroppen, hvor vi bagefter vil bruge det meste af timen på spring.Vi vil slutte af med en lille smule rytmik som nedkøling til sidst.Holdet vil være uden forældre for at barnet kan fokusere på gymnastikken, og at have det sjovt og lærer nye mennesker at kende.Så hvis dit barn vil have det sjovt med gymnastik i en time, så tilmeld dit barn her.
Spring 10-14år | EP13
Kl. 18:20 - 19:50
Flere tider
Pigesalen
10 - 14 år
På hold EP13 starter vi sæsonen ud med at lære børnenes individuelle niveauer at kende samt, at børnene skal have en generel forståelse for de forskellige spring og redskaber. Vi kommer til at arbejde med teknik i de forskellige spring, helt ned til kolbøtter og håndstand, men også en hel del flikflak, saltoer og kraftspring. Det er vigtigt for os at alle børn lærer noget, både nye spring, men også at forbedre de spring, som de muligvis allerede kan.Selvom vores fokus er på spring, laver vi en enkelt serie i forbindelse med HI´s forårsopvisning..
Tirsdag
Dans 7-12år | ØS08
Kl. 16:15 - 17:00
Flere tider
Scenesal
7 - 12 år
Er du mellem 7-12 år, så kom og dans med. Holdet er for dig som elsker dans og musik og bare musik og bare ikke kan stå stille, når musikken spiller. Vi skal danse fra TikTok og lidt længere danse, som er inspireret af TikTok danse. Efter en kort opvarmning skal vi danse, have det sjovt og hygge os sammen til god musik.Vi glæder os til at se danseglade piger og drenge!
MINI | 031
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
11 - 13 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
TeamGym 5-7år, Nano | 034
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Hallen
5 - 7 år
OBS..kun tilmelding efter aftale med træner. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
Nano/Aspirant | 035
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Hallen
5 - 7 år
Dette er et udtagningshold til Nano konkurrence - alle kan tilmelde sig uden aftale. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
MICRO | 039
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 10 år
Vi træner lørdag i ULIGE uger. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
TeamGym, DK serie | 040
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Teamgym, kon. serie | 041
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Få pladser
Voksen/barn 3-6år | ØS02
Kl. 17:10 - 18:10
Flere tider
Scenesal
3 - 6 år
Voksne og børn kan se frem til en time om ugen med sved på panden, smil på læben og ikke mindst træning af grundmotoriske færdigheder i form af løb, trille, svinge, hoppe, krybe, balancetræning, hinke, kravle, kaste og klatre. Med forældrenes hjælp fylder vi gymnastiksalen med spændende baner af redskaber, og bruger dem på forskellig måde. Derved kan vi sammen udfordre børnene på deres niveau og dagsform. Vi håber, I vil være med til at give den gas.
Spring/rytme 5-7år | ED05
Kl. 17:15 - 18:15
Flere tider
Drengesalen
5 - 7 år
På hold ED05 starter vi sæsonen ud med at fokusere på kropskoordination og at lære redskaberne at kende. Vi kommer til at starte hver træning med en gymnastik dans, og lave afbræk fra spring i form af forskellige sang- og motorik lege. Springmæssigt kommer vores fokus til at ligge på at lære de basale spring som kolbøtter, vejrmøller og håndstand, og derefter arbejder vi videre mod flikflak, kraft og salto.
Dans - og rytmisk gymnastik | ØS10
Kl. 18:15 - 19:15
Flere tider
Scenesal
10 - 99 år
Velkommen til holdet for dig der gerne vil udfordre dig selv med blandt andet vimpler, bolde, og nogle alternative håndredskaber. Vi skal lave danseserier med redskaberne, og du vil finde eller genskabe din helt egen indre rytmedulle.Vi er inspireret af den rytmiske sportsgymnastik, men hvor alle kan være med. Vi skal udfordres hver især, samarbejde og have det sjovt sammen.Den første halvdel af timen står på opvarmning og generel træning af kroppen. Her har vi blandt andet fokus på både koordination, styrke og smidighed. Bagefter øver vi forskellige teknikker med håndredskaberne og sammensætter små danseserier.Der kan forekomme ekstraudgift til dragter.Alle mellem 10 og 100 år er meget velkomne.
Spring 7-10år | ED11
Kl. 18:25 - 19:45
Flere tider
Drengesalen
7 - 10 år
På hold ED11 starter vi sæsonen ud med at lære børnenes individuelle niveauer at kende, samt at børnene skal have en generel forståelse for de forskellige spring og redskaber. Vi kommer til at arbejde med teknik i de forskellige spring, helt ned til kolbøtter og håndstand, men også en hel del flikflak, saltoer og kraftspring.Det er vigtigt for os at alle børn lærer noget, både nye spring, men også at forbedre de spring, som de muligvis allerede kan.Selvom vores fokus er på spring, laver vi en enkelt serie i forbindelse med HI´s forårsopvisning.
Motion, herre | ØK61
Kl. 18:40 - 20:10
Flere tider
Sal 32
25 - 99 år
Motionsgymnastik for herre i alle aldre.Vil du have konditionen forbedret og musklerne strammet op? Så er dette holdet for dig!Vi arbejder til frisk musik og aktivitetsniveauet er højt. Indimellem anvendes redskaber.Vi runder timen af med en gang fornøjelig volleyball/floorball.
Spring/rytme 13+ år | KV14
Kl. 19:00 - 21:00
Flere tider
Hallen
13 - 99 år
På spring/rytme 13-18 år skal vi lære en masse spring, både på trampolin og bane. Vores fokus er at udvikle gymnasterne blandt andet ved at se på/øve teknikken omkring hvordan man springer, og hvordan vi hjælper hinanden i springene. Der kan forekomme ekstraudgifter til dragt. 
JUNIOR | 033
Kl. 19:00 - 21:00
Flere tider
Hallen
14 - 18 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
Puls og Power-med et Twist | ØS71
Kl. 19:20 - 20:40
Flere tider
Scenesal
15 - 99 år
Vi er et hold hvor både mænd og kvinder i alderen 15 - 83 år er repræsenteret. Vi har det sjovt og vi udfordrer både hjernen og kroppen. Gymnastik er nemlig ikke kun for kroppen, men sandelig også for hjernen. Når du laver koordinerings øvelser, udfordrer du nemlig begge hjernehalvdele.Træningen varierer fra gang til gang, vi laver både puls og styrketræning, men krydrer det ind imellem med meditation og strækøvelser. Så ikke to gange er ens. Alle kan være med, der er altid mulighed for at gøre øvelserne lettere eller sværere, alt efter hvilken form du er i.Trænger du til at få lidt motion krydret med både noget socialt og humor, så kan dette hold meget vel være lige det, du leder efter.Vi vil i hvert fald glæde os til at se dig.
Onsdag
Gotved M/K | LS76
Kl. 16:00 - 17:15
Flere tider
Sal 32
25 - 99 år
Gotvedgymnastik i et mere roligt tempo uden løb eller hop, og hvor alle kan være med.Her er god tid til at lave øvelserne, vi har opmærksomhed på vejrtrækning og kropsbevidsthed, og du får trænet både din muskelstyrke, balance, hjerne og koordination.Vi benytter redskaber som massagebolde, træningselastikker, bolde, små håndvægte i form af fyldte vandflasker o.a.Der afsluttes med stræk og afspænding, så medbring liggeunderlag samt tæppe eller trøje til afspændingen.Herlev Gymnastikforening ønsker at bakke op om det sociale element blandt medlemmerne. Derfor afslutter vi træningen den sidste mødegang i måneden med 10-15 min. hyggesnak.
Spring 4-6år | EP06
Kl. 16:15 - 17:15
Flere tider
Pigesalen
4 - 6 år
På hold EP06 starter vi sæsonen med at lære børnenes individuelle niveauer at kende, samt fokus på kropskoordination og at lære redskaberne at kende. Vi kommer til at starte hver træning med en lille dans. Under træningen kommer vi til at lave afbræk fra spring i form af forskellige lege og spil. Springmæssigt kommer vores fokus til at ligge på at lære de basale spring som kolbøtter, vejrmøller og håndstand.
Gotved M/K | LS75
Kl. 17:15 - 18:30
Flere tider
Sal 32
25 - 99 år
Gotvedgymnastik med puls og styrke starter altid med god opvarmning, efterfulgt af træning for kondition, styrke, balance, hjerne og koordination. Indholdet vil variere og kan være løb (efter egen formåen), enkle dansetrin, cirkeltræning, leg med bolde o.a.Til styrkeøvelser benytter vi redskaber som træningselastikker, træningsbolde, små håndvægte i form af fyldte vandflasker o.a.Vi afslutter med stræk og afspænding, så medbring liggeunderlag samt tæppe eller trøje til afspændingen.Herlev Gymnastikforening ønsker at bakke op om det sociale element blandt medlemmerne. Derfor afslutter vi træningen den sidste mødegang i måneden med 10-15 min. hyggesnak.
Drengegymnastik 6-15år | EP09
Kl. 17:25 - 18:25
Flere tider
Pigesalen
6 - 15 år
Holdet henvender sig KUN til drenge og unge mænd, da dette er et rent drengehold.Vi skal lave en masse styrkeøvelser og spring. Vi skal opbygge kropsstyrk gennem forskellige øvelser og lege. Vi skal øve spring på Airtrack, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau, og derved får succesoplevelser.
Spring 6-8år | EP08
Kl. 18:35 - 19:35
Flere tider
Pigesalen
6 - 8 år
På hold EP08 starter vi sæsonen med at lære børnenes individuelle niveauer at kende, samt fokus på kropskoordination og at lære redskaberne at kende. Vi kommer til at starte hver træning med en lille dans. Under træningen kommer vi til at lave afbræk fra spring i form af forskellige lege og spil. Springmæssigt kommer vores fokus til at ligge på at lære de basale spring som kolbøtter, vejrmøller og håndstand.
Torsdag
Senior/Stole gymnastik 60+ | HF01
Kl. 08:30 - 09:30
Flere tider
Foreningshuset
60 - 99 år
Gymnastik hvor alle kan være med!Er du ikke længere så sikker på benene, men ønsker stadig at træne hele kroppen? Så kan stolegymnastik være lige noget for dig.Vi træner kondition, smidighed og styrke. Men der er også plads til motion til hjernen og lattermusklerne.  Ved denne holdtræning er der en stol til rådighed for alle, der deltager.
Spring og bold 4-5år | ØS05
Kl. 16:00 - 16:55
Flere tider
Scenesal
4 - 5 år
Dette børnehold henvender sig til drenge og piger, hvor der er godt gang i den. I sidste sæson var vi  halv/halv drenge og piger. Det er et hold med fokus på at ”tonse” igennem via bevægelsesglæde og bolde. Det er med udfordrende redskabsbaner,med spring, kravl, hop og balance. Derudover skal vi lege med bolde. Der vil være et minimum afrytmik, kun til opvarmning i starten af timen og nedkøling til sidst i timen. Resten af tiden skal det være fuldt skrald på leg, så alt krudtet kan blive brugt. Børnene vil blive udfordret gennem sæsonen. Vi sætter forskellige gymnastikbegreber på som flyvekolbøtter, vejrmøller mm.Holdet er uden forældre og kræver, at barnet kan være med uden mor og far. Derudover vil vi arbejde med, at reglerne i en gymnastiksal overholdes, såsom ingen spring før man få lov, og at vi venter i kø mm.Så hvis dit barn har lyst til at bruge en time hver uge på at bruge hele kroppen, så meld jer til..
Spring 5-7år | ØS07
Kl. 17:00 - 17:55
Flere tider
Scenesal
5 - 7 år
Dette er et hold for alle. Børnene vil blive udfordret på deres eget niveau. De vil lære forskellige redskaber at kende ved at udforske brugen af dem.Vi starter med opvarmning, og derefter springer vi på redskaber. Vi vil arbejde med kolbøtter og vejrmøller over til flikflak, kraftspring og saltoer alt efter barnets niveau. Som afslutning på timen vil vi ofte køle ned til afslappende musik.Vi vil også have fokus på gymnastiksalens regler, såsom at barnet lærer at stå i kø, ikke springer på redskaber uden tilladelse og lytter til både hinanden og trænere.
MINI | 031
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
11 - 13 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
TeamGym 5-7år, Nano | 034
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Hallen
5 - 7 år
OBS..kun tilmelding efter aftale med træner. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
Nano/Aspirant | 035
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Hallen
5 - 7 år
Dette er et udtagningshold til Nano konkurrence - alle kan tilmelde sig uden aftale. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
MICRO | 039
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 10 år
Vi træner lørdag i ULIGE uger. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
TeamGym, DK serie | 040
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Teamgym, kon. serie | 041
Kl. 17:00 - 19:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Solsikkeholdet 8-15år | SOL
Kl. 17:05 - 17:55
Flere tider
Sal 32
8 - 15 år
Vi fortsætter vores nye springgymnastik hold, Solsikkeholdet. Holdet henvender sig til børn med et usynligt handicap eller udfordring. Det kan f.eks. være med diagnoser indenfor autismespektret eller andre udfordringer. Det er for børn i alderen 8-15 år. På dette hold vil vi tilbyde fysisk udfoldelse i rigtige gymnastik og spring omgivelser. Vi har fokus på, at der skal være plads til alle, og at vi har det sjovt og trygt. Timerne vil være bygget op med opvarmning, der vil være genkendelig fra gang til gang samt øvelser, der styrker balance, koordinering mm. Derud over vil der være spring på bane, enten airtrack eller trampolin. Til sidst i træningen vil der ofte være udstrækning, smidighedstræning og afslapning.  Vi vil opbygge træningsforholdene til børnenes individuelle evner og særlige behov med det formål, at børnene kan opleve glæde, udfordring og udvikling ved fysisk aktivitet. Det er et hold uden forældre, men det er vigtigt, at børnene føler sig trykke inden, vi sender forældre ud i omklædningsrummet.Holdet kører som andre gymnastikhold.  Men på dette hold er det et krav om, at barnet har været til en prøvetime før tilmelding. Trænerne vil her vurdere om barnet passer ind på holdet, så alle får en god oplevelse. BARNET SKAL DERFOR IKKE TILMELDES VIA HJEMMESIDEN, men kontakt Minka på minka@higym.dk ved spørgsmål og aftale om en prøvetime. 
Voksen/barn 1-3år | ED01
Kl. 17:15 - 18:00
Flere tider
Drengesalen
1 - 3 år
Voksne og børn kan se frem til en time om ugen med sved på panden, smil på læben og ikke mindst træning af grundmotoriske færdigheder i form af løb, trille, svinge, hoppe, krybe, balancetræning, hinke, kravle, kaste og klatre. Med forældrenes hjælp fylder vi gymnastiksalen med spændende baner af redskaber, og bruger dem på forskellig måde. Derved kan vi sammen udfordre børnene på deres niveau og dagsform. Vi håber, I vil være med til at give den gas.
Gå- Hold | GH
Kl. 17:30 - 19:00
Flere tider
Scenesalen
18 - 99 år
Vi går en tur sammen i et hurtigt tempo men stadig, hvor alle kan være med. Holdet kører frem til 29/8-2024.
Spring/rytme opvis. 8-10år | ØS12
Kl. 18:05 - 19:35
Flere tider
Scenesal
8 - 10 år
Holdet henvender sig til de 8-10-årige piger og drenge der elsker at lave opvisninger. Vi skal lave en masse rytme, styrke og smidighed, og øve spring på måtte, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau og derved får succesoplevelser.Vi forventer dog, at gymnasterne mestre kolbøtter og kan stå på hænder op af en væg selv i 5-10 sek når sæsonen starter. Vi træner 1,5 time hver torsdag, og forventer at gymnasterne prioriterer træningen, så vi alle er klar til at vise vores produkt - både ved HI gymnastiks egen opvisning, og ved 2-3 andre i løbet af foråret. Der vil blive indkøbt opvisningsdragter til alle gymnaster, udgift hertil er medregnet i kontingentet. Opvisningsdragt er inkl. i prisen. Vi glæder os til en masse sjov gymnastik på HI gymnastiks opvisningshold.
JUNIOR | 033
Kl. 19:00 - 21:00
Flere tider
Hallen
14 - 18 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
Gymnastik med et tvist | ØS52
Kl. 19:45 - 21:15
Flere tider
Scenesal
18 - 99 år
Med brug af både rytmisk gymnastik og jazz-dans skal vi i løbet af den første time træne hele kroppen igennem med fokus på puls, styrke og smidighed. Den sidste halve time skal krydres med tvist fra forskellige dansestilarter, herunder salsa, sving, step, riverdans, show og funk, hvor vi vil sammensætte små serier der styrker koordineringsevnen og giver sved på panden og smil på læben. Vi skal svede og grine – uanset niveau – alle er velkomne.
Lørdag
Sanse-motorisk leg 4-8 år | EP05
Kl. 09:00 - 10:00
Flere tider
Pigesalen
4 - 8 år
Holdet er et lille hold for børn, som har brug for at blive styrket sansemotorisk – og for børn, som gerne vil gå på et gymnastikhold, men uden forventning om at skulle til opvisning (der deltager vi IKKE).Hvis dit barn ikke har lyst til eller svært ved at deltage på et almindeligt gymnastikhold (eller anden sport) fordi barnet har svært ved:-    Øvelserne (koordination)-    At rumme mange børn på et hold-    Larm-    At andre kommer for tæt på (trækker sig/bliver udadreagerende)-    Koncentrere sig-    Bliver hurtigt urolig-    Hurtigt bliver trætPå holdet har I mulighed for at lege og blive guidet af en motorikvejleder (det er generel vejledning – ingen individuelle test).På holdet skal vi lege på redskabsbane, rykke grænser og lege fælles lege (hvor nogle lege kan bruges derhjemme)Vi mødes 6 lørdage i efteråret og 5 lørdage i foråret:Efterår 2024:-    7. + 21. september-    5. + 26. oktober-    9. + 23. novemberForår 2025 (med forbehold for ændrede datoer):-    11. + 25. januar-    22. februar
MINI | 031
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Hallen
11 - 13 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
JUNIOR | 033
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Hallen
14 - 18 år
OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
MICRO | 039
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Hallen
7 - 10 år
Vi træner lørdag i ULIGE uger. OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding og samtlige rater er til forfald, også ved udmeldelse i løbet af sæsonen.Dragtleje er inkl. i 1. rate. 2. rate har forfald 1. november.
TeamGym, DK serie | 040
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Teamgym, kon. serie | 041
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Hallen
7 - 17 år
Dette er et udtagningshold. Man kan derfor ikke tilmelde sig dette - man flyttes over efter udtagelse.
Søndag
Passivt medlem | 100
Kl. 06:00 - 06:15
Flere tider
-
0 - 99 år
Du kan vælge at blive passivt medlem og støtte foreningen på denne måde. Eller hvis du er nødt til at holde 1 års pause fra gymnastikken og fortsat vil optjene anciennitet i klubben.
Passivt medlem, Efterskoleopho | 101
Kl. 06:20 - 06:35
Flere tider
-
0 - 20 år