Klubmodul henter siden
Opvisningshold spring og rytme
Spring/rytme opvis. 8-10år | ØS12
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Holdet henvender sig til piger og drenge, der allerede mestre kolbøtter og nu har lyst til at lære nye ting og vise deres tilegnede færdigheder til opvisninger.

Vi skal have en masse rytme, lidt styrke og smidighed, og øve spring på måtte, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau, og derved får succesoplevelser.

Vi lægger vægt på, at børnene kan sidde stille, lytte til hinanden og modtage kollektive beskeder.

Ud over den ugentlige træning skal vi ud og vise, hvad vi kan - ikke kun ved HI’s egen opvisning, men ved 2-3 andre i løbet af foråret.

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Læs mere

Holdet henvender sig til de 8-10-årige piger og drenge der elsker at lave opvisninger. 

Vi skal lave en masse rytme, styrke og smidighed, og øve spring på måtte, springbræt og trampolin. Vi træner salto, overslag, flik, kraftspring, skruer og meget mere. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt gymnasts niveau, så alle bliver udfordret på deres niveau og derved får succesoplevelser.

Vi forventer dog, at gymnasterne mestre kolbøtter og kan stå på hænder op af en væg selv i 5-10 sek når sæsonen starter. 

Vi træner 1,5 time hver torsdag, og forventer at gymnasterne prioriterer træningen, så vi alle er klar til at vise vores produkt - både ved HI gymnastiks egen opvisning, og ved 2-3 andre i løbet af foråret. Der vil blive indkøbt opvisningsdragter til alle gymnaster, udgift hertil er medregnet i kontingentet. 

Opvisningsdragt er inkl. i prisen.

 

Vi glæder os til en masse sjov gymnastik på HI gymnastiks opvisningshold.

Startdato
07.09.2023
Slutdato
20.06.2024
Pris
485,00 kr.
80,00% rabat fratrukket.
Gebyr
35,00 kr..