Lene Fjeldsted
Beskrivelse

Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold, og fortsatte derefter som hjælpetræner på børnehold. I 2021 er jeg tilbage på forældre/barn hold som instruktør. Jeg blev træner lidt ved en tilfældighed. Der manglede en træner på det forældre/barn hold min børn gik på, og jeg syntes, det var en udfordring, jeg ikke kunne gå forbi. Jeg er derefter blevet hængende, for det er fantastik at se børnenes glæde ved gymnastikken og deres udvikling i løbet af sæsonen.

Se hele beskrivelsen
Minka Hickman
Beskrivelse
Jeg har været en del af trænerholdet i HI Gymnastik siden 2015, hvor jeg har undervist på både børne og voksen/barn hold med gymnaster i alderen fra 1 år til 11 år. Vejen til trænerposten kom meget tilfældigt, da mine børn gik på et hold og der manglede trænere. Det er så blevet flere år, man bliver helt "afhængig'''''''''''''''' af at se børnene udvikler sig hen over sæsonen. Afslutningsopvisningen er ofte målet og børnene stråler foran forældre, søskende og bedsteforældre.
 
Til daglig arbejder jeg som kvalitetschef i en dansk produktionsvirksomhed, hvor det er helt andre evner der udfordres, men jeg nyder at at kunne bruge min fritid med de glade børn.
 
I 2021 har jeg sat mig i bestyrelsen i foreningen, hvor jeg håber at kunne være med til at udvikle og vedligeholde foreningen til gavn for Herlevs børn og voksne.
Se hele beskrivelsen