Helle Søby
Beskrivelse
25659501
Se hele beskrivelsen
Jacob Fjeldsted
Beskrivelse
Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold. I 2017 blev jeg hjælpetræner på et børnehold og er nu instruktør på børnehold. Jeg er blevet træner ved lidt af et tilfælde. Jeg overtog mit barns hold, og er forsat som hjælpetræner / instruktør, fordi jeg ønsker at udvikle og presse børnene til at udfordre sig selv og mærke de kan selv.
Se hele beskrivelsen
Lene Fjeldsted
Beskrivelse

Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold, og fortsatte derefter som hjælpetræner på børnehold. I 2021 er jeg tilbage på forældre/barn hold som instruktør. Jeg blev træner lidt ved en tilfældighed. Der manglede en træner på det forældre/barn hold min børn gik på, og jeg syntes, det var en udfordring, jeg ikke kunne gå forbi. Jeg er derefter blevet hængende, for det er fantastik at se børnenes glæde ved gymnastikken og deres udvikling i løbet af sæsonen.

Se hele beskrivelsen
Markus Bang
Beskrivelse

Mit navn er Markus og jeg elsker at arbejde med mennesker. Jeg startede som hjælpetræner i foreningen i 2021. Jeg har selv gået til gymnastik, og jeg håber, at jeg kan få andre til at have det lige så sjovt, som jeg havde. Jeg elsker også at lære fra mig og udfordre børnene på deres niveau


Se hele beskrivelsen
Nina Gringer
Beskrivelse
Jeg startede som gymnast som 3-årige og har som ung danset i flere år på en danseskole. Som 14-årige startede jeg som træner hos Herlev Gymnastik.
 
Jeg har et spring/rytme opvisningshold for børn og et voksenhold hvor vi træner puls, styrke, smidighed og danser - jeg elsker at udfordre mine gymnaster og se udviklingen hos dem.
 
Når jeg ikke træner gymnastik, så sidder jeg på DTU som lektor i fødevareteknologi. 
 
I 2021 satte jeg mig i bestyrelsen og glæder mig til at være med til at forme denne skønne forening.  
 
Se hele beskrivelsen