VELKOMMEN TIL HERLEV GYMNASTIK
Selvom det er sjovt, kan det godt være sundt...

SÆSON 2024 - 2025? 
Hvis I ikke allerede har lagt mærke til det, så har vi nu lagt planen for næste sæson ud her på hjemmesiden. Her vil I kunne se en oversigt over alle de hold, som vi vil udbyde i den kommende sæson. Der vil både være velkendte hold fra tidligere sæsoner, men også en del nye hold. Vi har plads til alle her hos os??
Læs mere under  tilmelding-> sæson program
Tilmeldingen til den nye sæson åbner den 2/7. 
Vi håber at se jer alle til endnu en sæson fyldt med sjov, venskaber og motion!


GRATIS GÅ HOLD hele sommeren fra 24/6 til 29/8.

I år tilbyder vi et gratis gåhold for alle 18+.  Vi går mandag og torsdag fra 17.30 til 19.00.  Vi vil mødes forskellige steder i Herlev og gå derfra. Vi vil gå i et tempo, hvor alle kan være med. Du vil modtage en mail om mødested for ugen.

Vi går første gang mandag den 24/6 fra Lindehøjskolen. Du behøver ikke være med hver gang, og du skal ikke melde fra, hvis der er nogen gange, du ikke kan deltage.

Så skynd dig ind og tilmeld dig under tilmeldinger og Holdtilmelding.
Opvisning i Herlevhallen.

På søndag, den 7/4-2024, afholder vi opvisning i Herlevhallen. I kan her så programmet. 

Vi håber at se alle til en fantastik dag fyldt med skøn gymnastik.

 
Fastelavn med Herlev Gymnastik

Søndag den 11. februar 2024 kl. 14:30 afholder vi fastelavn i hallen på Kildegårdsskolen Vest, så sørg for at sætte kryds i kalenderen. Arrangementet er for jer under 18 år og jeres søskende, men forældre er selvfølgelig velkommen til at kigge på og heppe.  

  

Der er en beskeden betaling på 10 kroner pr. barn, og i skal huske at tilmelde jer via eventet som findes via dette link https://herlevgymnastik.dk/cms/EventOverview.aspx senest den 4. februar, så vi kan være sikre på at have nok fastelavnstønder og kattekroner. 

  

Der vil selvfølgelig være en præmie til de heldige, som ender med titlen “kattekonge” og “kattedronning”. Derfor vil der også være forskellige tønder til de forskellige aldersgruppe, sådan at de helt små også har en chance for at vinde.  

  

Vi lover jer en fantastisk dag fyldt med masser af grin. Så tag jeres familie i hånden og lad os sammen skabe en hyggelig eftermiddag.  

  

Vi glæder os til at se jer alle sammen! 
Indkaldelse til HI gymnastiks ordinære generalforsamling 
søndag 5. november kl. 15.00 til 17.00 
i klublokalet på Elverhøjens skole

 

Dagsorden er ifølge vedtægterne:

1. Valg af dirigent.  

2. Bestyrelsens beretning.

2 a. Udvalgenes beretninger.

3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse. 

3 a. Fremlæggelse af budget, - til orientering. 

4. Indkomne forslag.

5. Fremtidig virksomhed.

6. Valg ifølge vedtægterne.

7. Eventuelt.


Vel mødt 

Bestyrelsen


 

Husk at tilmeldingen til sæson 2023/2024 åbner i morgen den 1. juli.

Du kan allerede nu se hele vores program https://herlevgymnastik.dk/cms/TeamOverviewProgramList.aspx

I næste sæson byder på velkendte hold, både for børn, juniorer og vokse, men vi byder også velkommen til nye hold: Et springhold kun for drenge (6-15 år), et dansehold (7-12 år), et familiehold (5-9 år), et voksenhold mere (18+ år) samt tre forskellige kursus, der henvender sig til børn med udviklingsforstyrrelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen efter sommeren.

God sommer.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har nu gjort sæson 2023/2024 synlig på hjemmesiden. Vi håber, I alle kan finde et – eller flere, gode hold I vil tilmelde jer. Selve tilmeldingen åbner dog først op den 1. juli 2023, så I må have tålmodighed indtil da.
Næste sæson byder på velkendte hold, både for børn, juniorer og vokse, men vi byder også velkommen til nye hold: Et springhold kun for drenge (6-15 år), et dansehold (7-12 år), et familiehold (5-9 år), et voksenhold mere (18+ år) samt tre forskellige kursus, der henvender sig til børn med udviklingsforstyrrelser.
Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har vi 100 års jubilæum, og det skal fejres med manér.

Det vil derfor glæde os, hvis du kan deltage i en eller flere af de programpunkter, vi har. 

 

Der er fri entré til formiddagens aktiviteter for børn og unge. Der vil være både bevægelse og underholdning - fx mulighed for at blive ansigtsmalet. 

 

Om eftermiddagen afholder vi en reception, hvor bl.a. Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen kommer og holder en tale. Der vil være servering og underholdning. Alle er velkomne, dog maks. 280 personer. 

 

Om aftenen er der diskotek for de unge mellem 10-15 år. Dette er kun for medlemmer, men du må gerne tage en ven eller veninde med. Det er gratis, men kræver tilmelding via vores hjemmeside under "Event". 

 

Sidste dato for tilmelding er 15. maj 2023. 

 

For alle medlemmer over 16 år, vil der om aftenen være spisning og underholdning med det lokale band "Goosebusters", som spiller op til dans. Tag gerne en partner/ven/veninde med, eller kom alene og hyg dig med dine gymnastikvenner. 

 

Prisen for mad, 2 genstande og musik er 150,- kr. per person. Tilmeldingen er bindende (drikkevarer udover købes i baren). Sidste dato for tilmelding er 15. maj 2023. Der er plads til 120 personer til arrangementet, så først til mølle gælder. 

 

Vi glæder os til at fejre vores 100-års jubilæum med alle vores medlemmer. 

 

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen i Herlev Gymnastik

1682878019949.png

....................................................................................................................................................................

Så er programmet til vores forårsopvsning klar. Vi håber at se alle til en fantastisk dag.


 
Kære medlemmer
 
Kom og se og prøv og bestil vores nye flotte klubtøj på tirsdag den 22. november 2022 kl. 19-20.30 på Kildegårdsskolen Vest.
 
Nedenfor kan du se udvalg og priser.


Årets generalforsamling 2022

Generalforsamlingen bliver afholdt søndag den 30/10, som et kombineret arrangement i den store gymnastiksal ved Kildegårdsskolen Vest. 

For de voksne der deltager i generalforsamlingen, kan man aflevere sit barn til gymnastik-sjov i gymnastikhallen, alt imens årets generalforsamling foregår i den tilstødende aula - så ingen børn uden voksne ;-).       

Ved generalforsamlingen vil vi gennemgå årets beretning, uddele nye spændende priser for bl.a. ”årets forældre”, ”årets træner” og ”årets gymnast”, og vi skal sætte den nye bestyrelse. Det skal nævnes, at vi desværre skal sige farvel til et trofast bestyrelsesmedlem i år, så vi skal have besat i alt 1-3 pladser. Vi håber naturligvis, at I vil overveje, om I vil være med til at forme fremtiden i HI gymnastik.

Arrangementet starter kl. 14.30 og slutter kl. 16.30.

Da vi vil byde på lidt spiseligt til børnene samt lidt let mad og drikke til de voksne, skal vi bede om tilmelding her 

https://herlevgymnastik.dk/cms/EventOverview.aspx 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

Så er vi kommet rigtig godt igang med den nye sæson.

Der er stadig ledige pladser på nogen af vores hold. Så kig i programmet, og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Sæt allerede nu x i kalenderen til sæsonens opvisning i Herlev Hallen den 26. marts 2023. 

------------------------------------------------------------------

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.????
Bestyrelsen er på ferie hen over sommeren. Vi tjekker selvfølgelig mails og beskeder, så I kan få svar på jeres spørgsmål.  Men vi håber på jeres forståelse for, at svartiden måske er lidt længere end normalt. 
Vi glæder os at se jer til den nye sæson.

-------------------------------------------------------------

Tilmeldingen til sæson 2022/2023 åbner den 1-7-2022.

Men du kan allerede nu se hele vores program her:

https://herlevgymnastik.dk/cms/TeamOverviewProgramList.aspx---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvem skal have titlerne som årets profiler i Herlev Gymnastik?

 

Vær med til at nominere dem i foreningen, du synes har gjort en særlig indsats i løbet af året.

 

Hvem syntes du der har: gjort det super godt, ydet en ekstra indsats, rykket sig over sæsonen mm.

 

Du kan nominere i 5 forskellige kategorier:

Årets børnegymnast

Årets voksengymnast

Årets forælder

Årets hjælpetræner

Årets træner

 

Gå ind på linket og skriv din kandidat til titlen i de forskellige kategorier. Husk at begrunde, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde. 

 

Vinderne bliver afsløret til årets generalforsamling i efteråret.

 

https://herlevgymnastik.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=70 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Årets generalforsamling 2021

Generalforsamlingen bliver afholdt søndag den 31/10, som et kombineret arrangement i den store gymnastiksal ved Kildegårdsskolen Vest.

For børnene er der Halloween-gymnastik-sjov i gymnastikhallen, alt i mens forældrene/de voksne kan hygge sig til årets generalforsamling i den tilstødende aula - så ingen børn uden voksne ;-).

Ved generalforsamlingen vil vi gennemgå årets beretning, uddele nye spændende priser for bl.a. ”årets forældre”, ”årets motionstræner”, ”årets konkurrencetræner” og ”årets gymnast”, og vi skal sætte den nye bestyrelse. Det skal nævnes, at vi desværre skal sige farvel til tre trofaste bestyrelsesmedlemmer i år, så vi skal have besat i alt 5 pladser (der var allerede to i underskud). Vi håber naturligvis, at I vil overveje, om I vil være med til at forme fremtiden i HI gymnastik. 

Arrangementet starter kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.

Sted: Kildegårdsskolen Vest

Da vi vil byde på godteposer til børnene samt lidt let mad og drikke, skal vi bede om tilmelding her https://herlevgymnastik.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=69

 

------------------------------------------------------------- 

 

Ny sæson 2021/2022

Herlev Gymnastik er glade for igen at kunne præsentere et rigtig godt program. 

Alle vores motionshold starter op i den første uge i september og har sidste træning ultimo april 2022.

TeamGym starter op medio august 2021 og har sidste træning medio juni 2022.

 Forhåndstilmelding er i gang for alle vores gymnaster der har gået på hold i sæson 2020/2021.

Tilmelding for nye medlemmer vil blive åbnet den 15. juli 2021.

God sommer – vi glæder os til at se jer i den nye sæson.

1. juli 2021 / AAS 

 ------------------------------------------------------------- 

 

På baggrund af udviklingen omkring COVID-19 og med de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne og fra DGI, har bestyrelsen taget den beslutning at aflyse gymnastikopvisningen 2021.

16. februar 2021 / AAS 


------------------------------------------------------------------------
 
 
Generalforsamlingen holdes i corona-stil 
 
Vi holder Generalforsamlingen som tidligere annonceret.
Alle medlemmer har fået tilsendt en mail med regnskab og budget.

Dagsordnen finder du her :  klik her

 
 
Husk stadig at vi søger 2 nye bestyrelsesmedlemmer
for blot 1 år.

Bestyrelsesmedlemmer søges...


Da 3 ud af 9 bestyrelsesmedlemmer har valgt at stoppe 
skal vi finde 3 nye. Vi håber at finde nogle friske medlemmer
 til opgaven og skulle du have lyst til at læse mere om opgaven 
så læs mere her1. oktober 2020 /  SAS

-------------------------------------------------------------------

***NYT PROGRAM ***

Så er det nye program 'på gaden' og der er allerede 
godt gang i tilmeldingerne. 

Flere hold er næsten fuldt booket, men der er endnu flere hold,
hvor der er masser af plads.

Har du prøvet yoga? Så sundt for både krop og sjæl.
Herrehold med mandehørm... Gotved bevægelser giver dig ro, velvære
og styrke. Og en super smart kombination af gymnastik, så lidt svømning og til slut varmen fra saunaen.

Flere hold med forældre/barn hold og så alle vore 
TeamGym hold. 
 
Fortsat god sommer - vi ses ude i salene  

 

 3. august 2020/SAS

_____________________________________________Sæson 2020/2021

Ny sæson er under udarbejdelse.

Træningen starter op i uge 36 for alle vores motionshold.

TeamGym starter medio august.

Alle ønskes en dejlig sommer - vi glæder os til at se jer igen.

15. juni 2020 / AAS
________________________________________________________________________

 
Trænere søges 
 
Hvis du har lyst til at undervise i gymnastik så kan det være dig vi lige står og mangler.

Vi har mange medlemmer og vil gerne kunne tilbyde dem et bredt udvalg. Så hvis du har erfaring, lyst og er ansvarsfuld så klik her og send en mail til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig. 

28. maj 2020 / SAS
------------------------------------------------------------

Idrætsmærket 2020
Kom og vær med...

Vi starter snart træningen til Idrætsmærket op og måske er det i år at du skal være med?


Du behøver absolut ikke at have lavet atletik før men det kommer du til nu og inde på Herlev Stadion.2.3.2020 / SAS
---------------------------------------------------------------

Referat fra Årets generalforsamling 2019
Læs vores referat her

20. november 2019/SAS
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Årets generalforsamling 2019


Mandag den 28. oktober kl. 19.00

Hjortespring Foreningshus, 
Gammel Klausdalsbrovej 444, 2730 Herlev
 
Kom forbi og mød bestyrelsen og hør hvordan det står til i din forening.

Du kan komme med din mening, vi kan tale om tingene og vi er 
altid lydhør for nye forslag.

Vores budget og regnskab bliver sendt ud til alle medlemmer forinden i en mail. 
Der er også forslag til ændringer i vedtægterne. 
 
Vi byder på en sandwich, en vand, øl eller vin hertil.
 
Håber vi ses til en god og hyggelig generalforsamling.
 
 
10. oktober 2019 / SAS
---------------------------------------------------------------------------------------

NYT PROGRAM 2019/2020 

 

Så er vores nye program klart og du er velkommen til at melde dig på et eller flere af vores hold.  

Vi har lidt af hvert og for alle aldergrupper. Så mon ikke der også frister dig?

  * Forældre/barn
  * Børn og unge
  * TeamGym - aspirant og konkurrence
  * Puls & power M/K
  * Rytmisk gymnastik og dans, damer
  * Effektiv træning, damer
  * Yoga, M/K
  * Gotved gymnastik og bevægelse M/K
  * Motion, herre
  * Gymnastik, svøm og sauna, M/K


9. august/SAS
 ------------------------------------------------------

 

 
VI SØGER TRÆNERE!
Elsker du gymnastik og er du glad for at undervise?
Vi søger primært erfarne trænere  til vores mange gymnaster. 
Vores børn savner søde trænere til børneyoga og dans/rytmegymnastik.
 
Til vores 65+ gymnaster ønsker vi en træner, der har mulighed for formiddagshold indenfor bevægelseslære, ud- og afspænding. 

Vil du være en del af Herlev Gymnastik kan du skrive en mail med lidt om dig selv til sus.wiese@godmail.dk 

18. juni 2019 / SUW
------------------------------------------------------- 
 
Oversigt over SommerGym 
Klik her og få et godt overblik over holdene vi 
tilbyder til de unge og voksne
 
--------------------------------------------------------

Ændring af hold til SommerGym
På grund af for få tilmeldinger til hold 112 - Spring/rytme 5-7 år bliver dette hold ikke oprettet og findes ikke længere under fanen Tilmelding.

23. april 2019 / SAS

-----------------------------------------------------------------------------------

SommerGymnastik
 
Vil du ha' fri træning for blot 200 kr.?
 
  *Zumba*Gotved/fitness*Puls/power*Rytmisk gymnastik* 
 
Vi starter op med SommerGym ZUMBA allerede på 
søndag den 7. april kl. 11.15 på Herlev Byskole afd. Eng.

Vi gør det nemt for dig - tilmeld dig blot eet hold og få adgang til alle holdene - fri træning - fra den 7. april til 16. juni.


Nemmere kan det ikke gøres, vel?

5. april 2019 / SAS
------------------------------------------------------------------------------------ 
Ta' udfordringen og ta' Idrætsmærket

Du skal fx. ud på en 8 km lang gå-tur i Vestvolden eller cykle 20 km. Begge dele gøres på tid. Derefter skal du udfordre dig selv på atletikbanen på Herlev Stadion. 

Det er en super sjov måde at lave motion på og vi har det godt  sammen og hjælper hinanden, når der skal måles, tages tid og fx. rives i sandet efter længdespringet. 

Det koster kun 160 kr. at være med.
 
Vi starter op mandag den 1. april og sidste træningsaften er onsdag den 19. juni.

 
Vi ses 
 
2. marts 2019 / SAS
_____________________________________________________

Medlemsundersøgelse 

For et par uger siden udsendte vi et spørgeskema på mail til alle nuværende og tidligere medlemmer af Herlev Gymnastik.

Vi vil bare sige tusinde tak for den store deltagelse! 

Den heldige vinder af et gavekort på 600 kr. er udtrukket og kontaktet.

Undersøgelsen har bl.a. vist os, at:
- Der er rigtig stor interesse for Børneyoga, Parkour og Step/fitness. Vi vil derfor undersøge, hvorvidt det er hold vi kan tilbyde i næste sæson.

- I synes der har været mange aflysninger denne her sæson. Det synes vi desværre også. Det er helt sikkert noget vi er opmærksomme på og vil forsøge at nedbringe fremover.

Igen tusinde tak for jeres deltagelse! Vi ses ude i salene 
 
 
 20. januar 2019 / SAS  
 -------------------------------------------------------------------------------------------------

J U L E F E R I E   2018
 

Vi holder juleferie fra og med torsdag den 21. december og starter op igen torsdag den 3. januar 2019.


Vi ønsker alle vores medlemmer og deres familier 
en rigtig glædelig jul og et godt nytår.  
 
 
 
 
 17. december 2018 / SAS
 ------------------------------------------------------------------------------------------------
  
TeamGym, hold 35 er nu igen åbent igen
 
Holdet for de 3-5 årige er nu igen åbnet op. Vi fik heldigvis nok børn tilmeldt så nu trænes der igen.
 
17. december 2018 / SAS
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
 
 TeamGym, hold 35 er lukket

Holdet for de 3-5 årige er nu lukket da der ikke var nok tilmeldte gymnaster.
Der er sendt mail ud til de berørte.
 
15. november 2018 / SAS
------------------------------------------------------------ 
 
 
Gratis foredrag - Bøvl med bækkenbunden? 
 
 
A F L Y S T     A F L Y S T    A F L Y S T    A F L Y S T
pga. personlige årsager 
 
Alle der har tilmeldt sig har fået en mail vedr. aflysningen.
 
Hvis du skal tilmelde dig foredraget skal vi gøre dig opmærksom på, at du skal logge dig ind eller oprette en profil før du kan tilmelde dig. 
 
Du skal klikke på fanen Event - så kan du tilmelde dig. 
 
Vi glæder os til at se jer.

30. oktober 2018 / SAS
--------------------------------------------------------------- 
 
Årets generalforsamling 2018

 
- Torsdag den 25. oktober kl. 19.00
- Hjortespring Foreningshus, Gammel Klausdalsbrovej 444, 2730 Herlev
 
Kom forbi og mød bestyrelsen og hør hvordan det står til i din forening.
Du kan komme med din mening, vi kan tale om tingene og vi er altid lydhør for nye forslag.
 
Vi byder på en sandwich, en vand, øl eller vin hertil.
 
Håber vi ses til en god og hyggelig generalforsamling. 
Tak for god modtagelse

I er simpelthen nogle fantastiske medlemmer. Her på dag 2 tæller vi allerede
 næsten 300 tilmeldinger.

Og først for et par minutter siden åbnede vi op for tilmeldingerne 
til vores TeamGym afdeling. 

Så det ser da meget godt ud - vi glæder os til at starte op og møde jer allesammen igen.
 
 Husk du altid er meget velkommen til at tage din nabo, ven eller veninde med til gymnastik, for nogen gange er det også bare sjovere at komme afsted når man er 2.
 
 Og vi sidder altid klar til at besvare jeres mails, hvis I har nogle kommentarer eller spørgsmål.
 
14. august 2018 / SAS 
Ny sæson - tilmelding er i gang


De fleste hold er nu klar og tilmelding kan ske. Alle vores motionshold starter op i den første uge i september og har sidste træning den sidste uge i april 2019.
 
 Vi følger alle skoleferierne og har ingen træning i Efterårsferien, Juleferien, Vinterferien og i Påsken.
 
 Og da vi ikke har 100% råderet over de forskellige lokaler, som vi blot låner, så kan der forekomme aflysninger, fordi skolerne selv skal bruge tiden. Men så forsøger vi at finde andre lokaler, laver udendørstræninger eller bliver nødt til at aflyse.
 
 Desværre er vi ikke klar til, at vores TeamGym afdeling kan starte op her på tirsdag den 14. august, som ellers tidligere oplyst.
 Så hold øje her på siden, hvornår træningen starter og tilmelding kan ske. 
 
 Vi ønsker alle en rigtig god sæson og fortsat rigtig skøn sommer til alle vores medlemmer.
 
12. august 2018


SÅ ER VI VED AT VÆRE KLAR...

til at kunne præsentere vores nye program. Vi regner med at kunne åbne op for tilmeldingerne mandag den 13. august. Vi skal blot lige have de sidste ting på plads. 
 
 Vi kan godt forstå, hvis I venter med længsel og gerne vil se hvornår de forskellige hold træner men vi er lige så spændte på at se jeres tilmeldinger. 
 
 
 Som tidligere meddelt så bliver der sendt en mail ud til jer kort før vi åbner op.
 
6. august 2018/SAS
  

 Tak for denne sæson

De fleste af vores hold er nu stoppet for denne gang og vi skal derfor huske at sige tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn til september 2018.

I øjeblikket starter vores SommerGym hold op og træner ca. 5-7 gange her i maj og juni.

TeamGym holdene er igang med deres konkurrencer og træner flittigt indtil medio juni.

Vi går i gang med planlægningen af den nye sæson allerede nu. Så har I nogle ønsker til hold kan I sagtens skrive til os, så skal vi se om vi kan opfylde jeres ønsker.

Vi regner med at nyt program går i luften primo august - men vi sender lige en mail ud et par dage før, så I kan sidde parate og tilmelde jer. Af erfaring er der stor efterspørgsel på børneholdene.

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig god sommer.

Bestyrelsen
1. maj 2018/SASKom til Forårs opvisning lørdag den 24. marts 2018

Vi glæder os simpelthen så meget til at se vores gymnaster vise, 
hvad de har øvet sig på. 

Og vi håber også, at I glæder jer til at se på fin gymnastik. 
Se programmet her

14. marts 2018 / SAS


TA' UDFORDRINGEN OG TA' IDRÆTSMÆRKET

Nu nærmer foråret sig og så skal vi igen ud i det fri og motionere. 
 Det er igen nu tid til at tage Idrætsmærket.
Har du spørgsmål kan du kontakte:
Grethe Kristensen tlf. 40 43 33 69
Titi Hasselriis tlf. 21 72 19 19
Elise Therkildsen tlf. 44 94 84 09
Susanne Amdi Sørensen tlf. 60 65 90 22
Jørgen Andersen tlf. 44 91 10 70

11. marts 2018/SAS


 Jubilarer 2018

  
60 års jubilar: Karin Larsen
50 års jubilar: Rudolf Conradsen
40 års jubilar: Vibeke Petersen
25 års jubilar: Asta Nielsen

10 års jubilar: Sofie Amalie Viuf Lund

5 års jubilar: Alma Selmani
5 års jubilar: Anna Foshammer
5 års jubilar: Caroline Piil
5 års jubilar: Frida Warming
5 års jubilar: Ida Lenau
5 års jubilar: Kathrine W. Fjeldsted
5 års jubilar: Mathias Cetti
5 års jubilar: Nikoline Joy Gringer
5 års jubilar: Olivia Jee Gringer
5 års jubilar: Rune Wilms
5 års jubilar: Silja Bøwig Hickman
5 års jubilar: Sophia Søbygaard Sundstrup
5 års jubilar: Thilde Heerup
5 års jubilar: Tsion Kahsay
5 års jubilar: Victoria Brøker Ronnesen

1. marts 2018/AAS
 
-

KONTAKTPERSONER 
 
Hvis du ønsker at få flere oplysninger om holdene beder vi dig kontakte følgende personer:

Hold 2,3,6,7,40: Anette Amdi Sørensen
Hold 11,13,14: Bente Sandau
Hold 9,10,46,47,51,62,65,71,75 : Lone Dittmann
Hold 30,31,32,34,34,35,37: Jeanette Mortensen
Hold 5,8,54,70,7: Susanne Wiese
Hold 4,61,77,80,81: Susanne Amdi Sørensen


4. december 2017
 
 -
 
 GENERALFORSAMLING OG KLUBFEST
 
Vi holder vores ordinære generalforsamling med efterfølgende fest lørdag den 14. oktober.
Kom og vær med - alle medlemmer har fået en mail med en invitation.
Men du kan også se den ved at klikke her

 Generalforsamling kl. 17.00
Fest kl. 18.30

Sæt X i kalenderen og deltag gerne.
 
 
7. september 2017


 
Program 2017/2018 er klar…
 
Nu kan alle se og tilmelde sig vores gymnastikhold for den nye sæson.
  
Klik på fanen HOLDTILMELDING og du kan finde vores hold og tilmelde dig - du kan selvfølgelig også læse mere om holdene der. 
  
Vi har lavet en oversigt over alle holdene – og nu kan både alder og træningsdag ses med det samme.
  
  
Hvis du er i tvivl om noget kan du maile til os:

Hold 2,3,6,7,40Anette Amdi Sørensen, anette.amdi@live.dk

Hold 9,10,11,13,14Bente Sandau, bs@herlev-gym.dk

Hold 30,31,32,33,34,37Jeanette Mortensen, jeamort@gmail.com

Hold 46,47,51,62,65,71,75Lone Dittmann, lone.dittmann@me.com

Hold 4,5,8,54,70,74Susanne Wiese, sus.wiese@godmail.dk

Hold 61,77,80,81Susanne Amdi Sørensen, susamdi@msn.com
 

6. august 2017 / SAS

DET ER NU DET SKER...


Fra søndag den 6. august kan det nye program ses og tilmelding kan ske.

Vi glæder os meget til at vise jer vores mange gode tilbud til dig og din familie.
OBS - HOLD 13 OG 14 DANS OG GYMNASTIK I ALDEREN 5-13 ÅR KOMMER FØRST PÅ SENERE I UGE 33. 
 
3. august 2017/SAS
  

 
 
 
 
 SÆSON 2017/2018...
Vi er i fuld gang med at planlægge den nye sæson.
I kan se det nye program her på siden ca. den 1. august.
Så indtil videre ønsker vi jer alle en rigtig dejlig sommer og på gensyn.

7. juni 2017/SAS

-

SOMMERGYMNASTIK

Sommergymnastik starter til maj – lige efter vintersæsonen - og løber frem til medio juni.

Det giver 5-7 sommertræninger med fuld træningseffekt.

Tilmelding til SommerGym er allerede åbent - klik på HOLDTILMELDING.

Disse hold er oprettet som nye SommerGym hold. Og alle der vil gå på disse hold skal tilmeldes.

Hold 105 Spillopperne 4-7 år / Nina, Minka & Lene

Hold 113 Dans og gymnastik 6-9 år / Ida-Marie, Cecilie

Hold 114 Dans og gymnastik 10-14 år / Ida-Marie

Hold 140 Kvinder 40 + effektiv træning / Susanne Amdi Sørense

Hold 153 Gotvedtræning – voksne / Lena Agerskov Christensen

Hold 154 Dans for divaer 18+ / Christina Pedersen

Hold 171 Puls Power og Twist / Louise Park Jensen


24. april 2017 / SAS


SOMMERGYMNASTIK
hvis du ikke kan få nok af gymnastik, så får du mulighed for at træne efter sæsonen slutter.

Flere af vores hold fortsætter med Sommergymnastik - bl.a. Effektiv træning kvinder +40, Puls & Power, Spillopperne 4-7 år, Dans for Divaer.

Der kommer mere info både her på hjemmesiden og alle vil også få en mail. 
 
 
Sol til hjemmesiden

1. april 2017/SAS 

-

ÅRETS OPVISNING 2017
Vi holder opvisning lørdag den 25. marts 2017 kl. 10 - 14. 
Det foregår i Kildegårdshallen, Dildhaven 40, Herlev.

Så vi håber, at mange af jer vil komme forbi og se på alle vores dejlige børnehold - støtte op om vores forening - og hygge nogle timer sammen med os.

GRATIS ENTRE


 12. februar 2017 / SAS


Jubilarer 2017
  
 40 års jubilar: Bente Nielsen 
 40 års jubilar: Ellen Købler 
 40 års jubilar: Leila Andersson 
 40 års jubilar: Ingfred Binder Skov 
 40 års jubilar: Karen Madsen 
  
 25 års jubilar: Annelise Hansen 
 25 års jubilar: Inger Nielsen 
 25 års jubilar: Karit Nielsen 
 25 års jubilar: Henning Henriksen 
  
 10 års jubilar: Mathilde Korsholm 
  
 5 års jubilar: Maia Bundesen 
 5 års jubilar: Mia Erstad Tolderlund 
 5 års jubilar: Simone Aurdal Holmberg 
 5 års jubilar: Oliver Fjord Foshammer 
 5 års jubilar: Philip W. Fjeldsted 
 5 års jubilar: Sigrid Widen 
 5 års jubilar: Ida Lollike 
 5 års jubilar: Karoline Juhler Plæhn 
 5 års jubilar: Laura Bielefeldt 
 5 års jubilar: Malene Hansen 
 5 års jubilar: Viktoria Ennistig 
 5 års jubilar: Mathilde Roost 
 5 års jubilar: Julian Storm 

 
 
 Den 26. november 2016 fløj 8 friske "damer" fra Herlev gymnastik til Blume Festival på Gran Canaria for at dyrke gymnastik. 

  
Læs deres historie HER
  
 9. december 2017/AAS 
-

GENERALFORSAMLING 2016
Så er tiden inde til den årlige generalforsamling; tid til en gennemgang af året der gik.
Hvis du kunne tænke dig at få indflydelse på/i din forening og dens aktiviteter, så er det her du skal melde dig til.
 
Vi har 1-2 pladser ledige i bestyrelsen.
 
 Det ville være optimalt at have en forældre til en gymnast fra et af vores børnehold, med i bestyrelsen.
 
 Til Generalforsamlingen, byder vi på en sandwich, en vand, øl eller vin hertil.
 Og afslutningsvis spiller vi bankospil med meget fine præmier.
 
 Lad os mødes til denne hyggelige aften...
torsdag den 13. oktober kl. 18.30 i mødesalen på Herlev Gl. Skole.
 
 
Vel mødt

             

25. september 2016 / SAS
 - 
TILMELDING TIL NY SÆSON... 
 - starter mandag den 1. august 2016 
  
Glæd jer til den nye sæson - vi vil næsten påstå, at vi har hold til alle.
 Se under Holdtilmelding hvilke hold vi tilbyder.VI HOLDER SOMMERFERIE
- men bruger tiden på at planlægge den nye sæson.
  
Træningen starter op igen i uge 35 - mandag den 29. august for alle vores motionshold.
  
TeamGym starter medio august.
  
OBS - Vi sender en mail ud til alle der har en profil før programmet bliver lagt på hjemmesiden.
 
 
Billedresultat for animeret ferie
 
Alle ønskes en dejlig sommer - vi glæder os til at se jer igen. 
  
Skrevet den 13. juni 2016 / SAS
  
  
SOMMERTRÆNING - for damer 
Klik her for at se alt om Sommertræning
  
- 
  
IDRÆTSMÆRKE TRÆNING 

Klik her for at se alt om Idrætsmærke træning
 

  
Klik -> Program til Gymnastikopvisningen
 
Jubilarer 2016 

50 års jubilar: Birgith Schoeneburg

40 års jubilar: Gunnar Andersen
40 års jubilar: Vibeke Rønn Christensen

25 års jubilar: Annelise Nielsen
25 års jubilar: Erna Thiim

10 års jubilar: Victoria Therese Juhl Larsen

5 års jubilar: Amalie Kloster Andersen
5 års jubilar: Carla Wullschleger
5 års jubilar: Cecilie Munck Riisberg
5 års jubilar: Emilie Neergaard-Dibbern
5 års jubilar: Hannah Mehicic
5 års jubilar: Piyada Sunkhunthod
5 års jubilar: Sarah Müller
5 års jubilar: Signe Madsen
5 års jubilar: Victoria Piil
 
Skrevet den 29. marts 2016 / AAS 
 

 
Mere NYT fra TEAMGYM
 
Her er de samlede resultater for de sidste konkurrencer:
Sjællandsmesterskaberne

Minipige 1 3. plads i 5. division med 34,75 point.
Minipige 2 7. plads i 8. division med 25,882 point.
Juniorpige 1 5. plads i 4. division med 32,433 point.

DM 1. runde junior (kvalifikation)

Juniorpige 1 59. plads med 29,625 point.
Juniorpige 2 64. plads med 25,800 point
DM 1. runde minipiger (kvalifikation)
Minipige 1 10. plads med 33,816 point
 Minipige 2 51. plads med 23,233 point


De gjorde deres bedste og trænerne er stolte af dem. Hurra og tillykke med dem.TeamGym har deltaget i Åbent Jydsk Mesterskab
 
Herlev Gymnastik, HI U13D 2. plads med 28,3 point

Herlev Gymnastik, HI U13P 7. plads med 23,8 point

 
Skrevet den 14. marts 2016 / AAS


TeamGym konkurrence datoer for 2016.
13.03. Åbent Jydsk Mesterskab U8, U10 og U13 i Odder

24.03. - 27.03. Sjællandsmesterskaberne i Roskilde

02.04. – 03.04. Forbundsmesterskaber junior 1. runde i Frederikshavn

08.04. – 10.04. Forbundsmesterskaber mini 1. runde i Odense

22.04. SM U8, U10 og U13 i Gladsaxe

30.04. – 01.05. Forbundsmesterskaber micro og mini 2. runde i Viborg

21.05. – 22.05. Forbundsmesterskaber junior 2. runde i Helsinge
 
Skrevet den 14. marts 2016 / AAS

 
 
 
TeamGym har deltaget i Gladsaxe Nytårscup den 9. - 10. januar 2016

Juniorpige 1: 4. plads med 30,350 
Juniorpige 2: 5. plads med 23,216
Minipige 1: 5. plads med 28,983
Minipige 2: 7. plads med 27,349 
U13 drenge (mix): 1. plads med 30,999
 U13 piger: 10. plads med 23,883
 
 Vi ønsker jer tillykke med de fine placeringer.Skrevet den 12. januar 2016/AASHAR DU ET NYTÅRSFORTSÆT?
Hvis du vil gøre mere godt for dig selv i 2016 så vil vi hjælpe dig på vej.
Alle medlemmer kan nu melde sig til udvalgte hold og gå resten af sæson for kun 100 kr.

  • Cirkeltræning
  • Dans for divaer
  • Yoga
  • Tricking / Senior Spring

Tilbuddet gælder fra den 4. januar til og med den 24. januar 2016. 
 Der er et begrænset antal pladser, så du skal være hurtig, hvis du skal have plads.


Klik på EVENT, find det hold der frister, betal og mød op til næste træning. 
Nemmere kan det ikke gøres.

Vi ønsker alle vores søde medlemmer en go' fornøjelse og et rigtig godt nytår.

 Skrevet den 4. januar 2016/SAS VI ØNSKER ALLE VORES MEDLEMMER EN DEJLIG JUL...
GENERALFORSAMLING...
Hvis du aldrig har prøvet det - så skal du ikke blive ved med at snyde dig selv for at komme til vores Generalforsamling. 
Det er en aften, hvor du møder Bestyrelsen og hører om hvordan det står til i din forening. Du kan komme med din mening, vi kan tale om tingene og vi er altid lydhør for nye forslag.
  
Det er IKKE en aften, hvor du bliver valgt ind, hvis du ikke har lyst. Også selvom du skulle åbne munden...
 
 Du får til gengæld en aften med hygge og et par bankospil med gode præmier på højkant.
 
 Håber vi ses torsdag den 22. oktober kl. 18.30 
i mødelokalet på Gl. Herlev Skole.

 

SÆSONEN ER GODT I GANG...

og vi har fået mange medlemmer ind i varmen igen i år.

Vi melder - desværre - nærmest udsolgt på alle hold for børn – dog har vi enkelte pladser tilbage på forældre/barn holdene.
 
TeamGym holdene er også godt fyldt op – men vi har altid plads til flere med talenterne i orden.
 
Pladsen på voksenholdene kan godt udnyttes lidt mere – så tag endelig en nabo, kollega, familien eller andre med og lad dem få glæde af vores hyggelige stemning på holdene og en skøn omgang gymnastik.

 
 
Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig gymnastiksæson 

_

NY SÆSON STARTER DEN 31. AUGUST

Vi arbejder på højtryk med det nye program - vi lover, at der kommer hold med forældre/barn, børn uden forældre, mini og junior spring, børneyoga, voksenyoga, puls & Power, herremotion og Godtved, pilates og effekt.
 
 
 
Tilmelding kan ske fra den 1. august, hvor det færdige program kommer her på hjemmesiden.

 STØT AKTIVITETERNE I HERLEV GYMNASTIK UDEN DET KOSTER DIG EN KRONE.

Tænk hvis du kunne støtte aktiviteterne i Herlev Gymnastik uden, det kostede dig en krone. Det kan du nu. Herlev Gymnastik er nemlig blevet en del af KlubLiv Danmark, som er en ny sponsormodel udviklet af DGI. Modellen bygger på, at medlemmerne af KlubLiv Danmark – det vil sige dig – optjener MikroSponsorater til klubben, hver gang de bruger Dankort i en butik, der er KlubLiv Sponsor.

Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tilmelde dig KlubLiv Danmark i dag. Så støtter du allerede næste gang, du bruger dit Dankort.
 
 Tilmeld dig 
HER
Gotvedtræning for kvinder - det er godt...

Vi starter op onsdag den 6. maj kl. 17.30 - 19.00 på Herlev Byskole afd. Eng.
  
Lena står igen for den skønne træning, som sørger for styrke og kondition af kroppen til musik, der understøtter energien i bevægelserne.
  
Prisen er kun 200 kr. for 5 gange 1½ times skøn træning.
  
Tilmelding og betaling her på siden - hold 53.

 


TeamGym skal til SM i Påsken

 Vores piger og drenge skal deltage i SM konkurrence i Roskilde Hallerne 
 den 2. - 5. april 2015. Tag gerne afsted og hep på dem.
Programmet ser således ud:

Minimix den 2. april kl. 10:10
Juniorpiger den 4. april kl. 12:00
Minipige 3 den 5. april kl. 09:00
Minipige 2 den 5. april kl. 10:25
Minipige 1 den 5. april kl. 11:50


HELD OG LYKKE TIL JER ALLESAMMEN
 
 


Bliv instruktør ...
Herlev Gymnastik kan altid bruge dygtige instruktører til vores forskellige hold.
 
Vi har ca. 650 medlemmer i alderen fra 1 år til 93 år, og det kræver også en del instruktører for at opfylde de flestes behov og ønsker.
 
Holdene spænder lige fra forældre/barn over små piger og drenge, dans for piger, spring-og rytmehold for børn, voksenhold til ældrehold for M/K. Bl.a. zumba, yoga, gym/svøm/sauna.
 
Vi tør godt forsøge nye hold, som vi ikke har prøvet før. Så hold dig ikke tilbage hvis du har mod og lyst til at blive instruktør.

Henvendelse til susamdi@msn.comJubilarer 2015

 50 års jubilar: Grethe Kristensen
 50 års jubilar: Laila Avnbøg Bertelsen
 
40 års jubilar: Anne-Lise Henriksen
 40 års jubilar: Bente Lysdahl
 40 års jubilar: Kirsten Johansen
 40 års jubilar: Minna Bæksted
 40 års jubilar: Rita Averhoff
 40 års jubilar: Vera Deleuran
 
 25 års jubilar: Annelise Sørensen
 25 års jubilar: Michael Sinding-Jensen
 25 års jubilar: Poul Lundgren
 
 5 års jubilar: Andrea Hansen
 5 års jubilar: Emma Margrethe Audelin
 5 års jubilar: Ida Marie Nielsen
 5 års jubilar: Jasmin Jensing
 5 års jubilar: Katharina Zobel
 5 års jubilar: Laura Nørhave Pedersen
 5 års jubilar: Marie Viltsborg Thomsen
 5 års jubilar: Naya Widen
 5 års jubilar: Thea Madsen
 
 _

  
  
  
Vi ønsker alle et godt nytår...
 
og så håber vi, at du tager lige så meget fat i 2015, som du har gjort sidste år...
 
 Det er aldrig for sent at komme igang - så tag fat i din nabo, veninde, datter, mor eller andre og indvig dem i vores gymnastik - de bliver ikke skuffet.

Har du set vores flotte artikel?
 

Den var i bladet du fik ind ad døren fra HI Fodbold, som reklame for det store julekræmmermarked i Herlev Hallerne denne weekend fra kl. 10-17 samt indendørfodboldstævne.


HopShop tilbage til tirsdag

Nu kan du træne HopShop igen om tirsdagen kl. 18.00 til 19.00.

Træningssted er Herlev Byskole afd. Eng / Engskolen, drengesalen.

Kom frisk... betal kun for de timer du deltager 
Månedens sportsprofil

Vi kan være stolte af vores kære medlem Kirsten Bodin der er blevet kåret som månedens sportsprofil her i oktober 2014.
Se den flotte artikel om Kirsten HER
Kom til Generalforsamling...
 
Torsdag den 9. oktober kl. 18.30 i mødelokalet på Gl. Herlev Skole.

Det er her du hører hvad der sker i vores forening og her du har mulighed for at få indflydelse.

Vi slutter aftenen af med et par spil banko hvor vi har rigtige fine præmier.
Tør du blive hjemme?


Vi byder velkommen til sæson 2014-2015 
...håber at se dig på ét eller flere af foreningens mange hold.

Programmet byder i år på 30 forskellige hold, så der er noget for hele familien...

Tilmelding er åben..! TeamGym pigerne har været til konkurrence

Så kom TeamGym pigerne hjem fra DM i Vejen. De afsluttede sæsonen med en flot 1. plads til leoparderne, en flot 6. plads til machomus og en flot 7. plads til bobbelsiner.
 
Vi ønsker jer allesammen et stort tillykke - det er fuldt fortjent både til gymnasterne og vores instruktører.

 

Nu har vi 100 års jubilæum og det skal fejres med manér.

 

Tid 
HoldAlder Hold nr.TrænerHjælpetrænere
10:00Indmarch Alle 
10:15Forældre og barn
1-3
1Kristina 
10:25Spring rytme4-54Sigrid, MarkusAne, Freja, Naya
10:35Spring rytme13-1814Kristina Markus 
10:47Forældre og barn3-62Maria, Kristina 
10:57Spring 7-1011Markus, SigridAne, Malou, Naya
11:07Drengegymnastik6-159JacobJohanes, Markus
11:17Power fit18+
Tina
11:23Spring rytme4-76SigridEllen, Freya, Sofie
11:33Team Gym.5-1830-39Josefine, Karoline, Laura, Louise, Natalie, Natasha, Valentina, VictoriaMalou
11:53Pause 
12:03TrænerindslagAlle træner og hjælpetræner
12:13Spring og bold4-55Lene, MinkaMarkus, Silja
12:23Opvisningshold spring og rytme8-1012Nina, HelleEllen, Markus
12:33Spring6-810Lene, SigridEllen, Freya, Philip
12:43Spring rytme6-87Markus, SigridAne, Freya, Naya
12:53Dans 7-128Naya, Malou, Rikke
12:59Spring10-1413Sigrid, MarkusJohannes, Ellen
13:09Gymnastik med et twist18+52Nina
13:15Team Gym.5-1830-39Josefine, Karoline, Laura, Louise, Natalie, Natasha, Valentina, VictoriaMalou
13:45fællesdansAlle gymnaster
13:50Udmarch Alle