Kurser; børn m/ ekstra behov

Info

Vi har 3 kursushold for børn der har brug for særlig tilrettelagt træning. Det ene kursus er både for forældre og børn, hvor I får redskaber med hjem til sansemotorisk leg. Et andet kursus udfordrer krop og hjerne med henblik på at udvikle koncentrationen. Det sidste kursus er et springhold for børn med udviklingsforstyrrelser, hvor der vil være den ønskede ro for disse børn. 

OBS...Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Solsikkeholdet 8-15årSUF Få pladser
Torsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Kildegårdskolen Øst, Sal 32
Instruktør: Minka Hickman / Nina Gringer /

Som noget nyt opretter vi i sæsonen 23/24 et springgymnastik hold for børn i alderen 8-15 år. Vi kalder det her i 2024 for solsikkeholdet da det henvender sig til børn med et usynligt handicap eller udfordringer. Det kan f.eks. være med diagnoser indenfor autisme spektret eller andre udfordringer. 

På dette hold vil vi tilbyde fysisk udfoldelse i rigtige gymnastik og spring omgivelser. Vi har fokus på, at der skal være plads til alle, og at vi har det sjovt og trygt. Timerne vil være bygget op med opvarmning, der vil være genkendelig fra gang til gang samt øvelser, der styrker balance, koordinering mm. Derefter vil der være spring på bane, enten airtrack eller trampolin. Sidst i træningen vil der være udstrækning, smidighedstræning og afslapning.  

Vi vil opbygge træningsforholdene til børnenes individuelle evner og særlige behov med det formål, at børnene kan opleve glæde, udfordring og udvikling ved fysisk aktivitet. Det er et hold uden forældre, men det er vigtigt, at børnene føler sig trykke inden, vi sender forældre ud i omklædningsrummet.

Holdet kører som 2 opdelte hold, 1 fra september til juleferien og et nyt fra januar til juni 2024.

Ved spørgsmål kontakt gerne Minka på minka@higym.dk

Holdnummer: SUF
Periode: 11.01.2024 - 20.06.2024
Tilmeldte: 6/8
Pris: 250 kr.
Tilmeld