Jacob Fjeldsted
Beskrivelse
Jeg startede som træner i 2015 på et forældre/barn hold. I 2017 blev jeg hjælpetræner på et børnehold og er nu instruktør på børnehold. Jeg er blevet træner ved lidt af et tilfælde. Jeg overtog mit barns hold, og er forsat som hjælpetræner / instruktør, fordi jeg ønsker at udvikle og presse børnene til at udfordre sig selv og mærke de kan selv.
Se hele beskrivelsen
Nina Gringer
Beskrivelse
Jeg startede som gymnast som 3-årige og har som ung danset i flere år på en danseskole. Som 14-årige startede jeg som træner hos Herlev Gymnastik.
 
Jeg har et spring/rytme opvisningshold for børn og et voksenhold hvor vi træner puls, styrke, smidighed og danser - jeg elsker at udfordre mine gymnaster og se udviklingen hos dem.
 
Når jeg ikke træner gymnastik, så sidder jeg på DTU som lektor i fødevareteknologi. 
 
I 2021 satte jeg mig i bestyrelsen og glæder mig til at være med til at forme denne skønne forening.  
 
Se hele beskrivelsen
Sigrid Widen
Beskrivelse

Mit navn er Sigrid og jeg elsker at arbejde med børn og unge. Jeg startede som hjælpetræner i foreningen i 2014, og blev så instruktør i 2018. Jeg har selv gået til gymnastik og håber at få andre til at nyde det som jeg selv gjorde dengang. Jeg underviser børn i alle aldre mellem 4 og 15 år, og elsker at udfordre alle børn på deres niveau.

 

 

Se hele beskrivelsen